Кой каза, че културистките са грозни и приличат на мъже. Безспорно има много бодибилдърки, които са прекалили с тестотерона и буквално не е останало нищо от тяхната женственост и красота. Със сигурност в гръб бихте могли да ги помислите за някой як мъжага, но това не означава, че всички са такива. Има много красиви културистки, които по нищо не отстъпват на красавиците от списанията.

Дженифър Риш



Дженифър Риш е една от известните американски бодибилдърки. Тя е само на 29 години, но за сметка на това вече има десетки състезания и награди за гърба си. Започва състезателната си кариера през 2008 година. Щастливо омъжена, но без деца все още.

Кори Еверсън



Вярвате или не тази жена е на 56 години! Тя е една от първите културистки в световен мащаб и дебютира през далечната на подиума 1982 година. Най-големите й успехи са шестте поредни титли от Мис Олимпия в периода 1984-1989.

Брук Холадей


Позната още като „барбито с мускулите“ Брук Холадей впечатлява със своите невероятни размери, на които биха могли да завидят дори някои мъже занимаващи се професионално с бодибилдинг. Тази година ще навърши 24 години и споделя, че най-голямата и мечта е да спечели Мис Олимпия.

Рейчъл Маклиш



Още едно „мамче“ от старата школа, което няма как да остане незабелязано. Въпреки че е на 58 години, това по никакъв начин не пречи на Рейчъл Маклиш да изглежда все така красива и в перфектна форма.

Сара Бекман



Неслучайно хората са казали, че жените в Швеция са едни от най-красивите в целия свят. Сара Бекман е живото доказателство за това. Само на 23 години русото изкушение със завидни бицепси е една от бъдещите звезди на бодибилдинга и тепърва ще слушаме за нея.

Мави Джиоя



Още ли мислите, че Бионсе има най-апетитното дупе в света? Предполагам вече имате известни съмнения, след като разбрахте как изглежда Мави Джиоя. Накратко: тя е родена през 1977 година в Италия, но живее в Сан Марино. Най-голямото постижение в нейната кариера е титлата от Excalibur Bodybuilding and Figure Championships през 2008 година.

Ерика Корди



Поредната представителка на САЩ. Както виждате, при нея всичко в особено големи размери, но въпреки това не изглежда никак зле, дори повече от добре и със сигурност много мъже се обръщат след нея.

Адриана Кухл



Имало и красиви германки. Разбира се, това е в кръга на шегата и няма значение от къде си, за да бъдеш красив. Адриана Кухл го доказва това и то по какъв начин. Тя е майка на три деца, но това по никакъв начин не й пречи да изглежда зашеметяващо. Така че, дами, стига с оправданията, а се захващайте за работа!

Кизи Вайнс



Колкото и невероятно да ви звучи Кизи Вайнс е не само изключителна бодибилдърка, но и професионална танцьорка. Разбира се, в момента се е отдала единствено на бодибилдинга, където постига успех след успех. Най-големите и постижения са двете първи места през 2009 и 2010-та на конкурса във Fort Lauderdale, както и 12-тата позиция на Мис Олимпия отново през 2010 година.

Както сами виждате – няма за какво да се притеснявате и може да изглеждате едновременно красиви, секси и здрави. Красивото си е красиво, дори в по-големи размери, както е при споменатите дами.