Все повече хора стареят „бързо” и това е съвсем нормално, като се има предвид начина на живот. „Бърза” храна и много стрес, недостатъчно сън, чест прием на алкохол, наднормено тегло, липса на физическа активност...

Процесите на стареене оставят най-видимия си отпечатък върху кожата. Основната причина за това е, че с годините тялото синтезира все по-малко колаген и в резултат бръчките се увеличават, а еластичността намалява.

Помагат ли стандартните козметични средства?

Нищо не е по-добро от нутрикозметиката. И най-скъпите анти ейдж кремове, лосиони и серуми не са в състояние да ви предпазят от процесите на кожно стареене, защото те действат само повърхностно.  

Природните средства за красота, приемащи се през устата демонстрират далеч по-голяма ефикасност от козметичните препарати за външна употреба. Те съдържат комбинации от хранителни вещества с терапевтичен ефект, които действат отвътре навън и значително подсилват действието на продуктите за локална употреба. С други думи, ако ползвате крем и едновременно с това приемате нутрикозметичен продукт, ефектът от крема ще бъде в пъти по-силен.

Една от най-обещаващите съставки на пазара на нутрикозметиката е колагенът. Той предлага страхотни перспективи в поддържането на младата и здрава кожа. Препоръчва се допълнителният прием на колаген да започне между 25 и 30-годишна възраст, тъй като тогава синтезът му в тялото започва да намалява. Тази превенция може да изиграе огромна роля в запазването на кожата в много добро състояние. Приемът на колаген може да се започне и в по-късна възраст – с цел изглаждане на кожата и възстановяване на нормалния й свеж вид.

Процесът на кожно стареене наистина е необратим, но с помощта на колагена, може да бъде контролиран.

BioCell Collagen: най-добрата терапия за кожата!

BioCell Collagen е висококачествен продукт със съдържание на хидролизиран колаген, нискомолекулярнахиалуронова киселина и хондроитин сулфат. Хидролизираният колаген е една от най-добрите форми на колаген, защото е източник на осем от деветте основни аминокиселини и се усвоява перфектно. След приема той се разпространява из цялото тяло, подобрявайки микроциркулациятана кожата на лицето, благодарение на което фибропластите започват да произвеждат повече хиалуронова киселина, колаген, еластин и др. Вследствие от това, кожата става по-гладка, по-еластична и по-свежа.

BioCell Collagen се отличава с висока бионаличност и прецизен молекулярен състав. Действието му е оценено в повече от 20 рандомизирани, двойно-слепи, плацебо-контролирани проучвания, които удостоверяват, че приемът му води до значителни подобрения в състоянието на кожата. BioCell Collagen не причинява нежелани странични ефекти, дори ако се приема в дози, по-високи от препоръчваните. Клиничните данни за безопасността му са изнесени в различни медицински издания.

Доказано е, че приемът на 1000 mg BioCell Collagen дневно в продължение на около 2 месеца, спомага за задържането на влагата в кожата и редуциране на фините линии и бръчките. Кожата бива хидратирана в дълбочина. Свежестта и руменината й са трайно възвърнати.

Ефикасността на BioCell Collagen в поддържането на красива кожа е доказана при повече от 20 независими клинични проучвания! BioCell Collagen притежава 6 патента за безопасност и ефективност от Патентното ведомство на САЩ.

Никога до момента в България не се е предлагал толкова качествен колаген на съвсем прилична цена!

Оригинален продукт на BioHealthGmbH,Germany.

За повече информация: 02/9530583

Виж повече за продукта ТУК