Забрави за пуловера точно в този момент! Запознай се с нашите подаръци-убийци, които ти гарантират една дузина точки в твоя полза. Вдигни летвата с интересен коледен подарък, който ще му покаже колко много означава за теб.

Персонализиран Покер сет


Ще му вземеш акъла със стилен покер комплект, пълен с чипове, карти за игра, сгушени в алуминиев куфар. Може да избираш измежду десетки видове комплекти, към които са включени примамливи бонуси. При всички положения този подарък е по-интересен от чифт ръкавици или вратовръзка.

Apple TV


С Apple TV никога няма да му е скучно. Новите устройства са с А5 процесор, който позволява дълготрайна употреба, нов интерфейс за лесна употреба, уникални функционални възможности, позволяващи използването на специални онлайн услуги. Само с едно кликване той ще може да гледа филми, телевизионни предавания, да слуша музика и да разглежда снимки. Този подарък със сигурност ще го накара да те обича повече!

Класически комплект за бръснене


Дори и най-съвременният мъж харесва идеята за обикновеното бръснене с четка и паста. Ако той е колекционер, потърси някой старинен бръснарски комплект. В случай че предпочита самобръсначката, избери качествен модел от неръждаема стомана.

Курс по гмуркане


Ако той е любител на екстремните изживявания, няма нищо по-подходящо за приключенския му дух от курс по гмуркане. Накарай го да приеме предизвикателството и да усъвършенства плавателните си умения.

Изискан халат


Стилният и изискан халат е класически секси. С него той ще се чувства удобно и приятно, а и винаги ще му напомня за теб...

Дозатор за алкохол


Този бъчвовиден дозатор за алкохол е черешката на тортата сред коледните мъжки подаръци. Изработен от никелирана стомана, с ефектна дървена поставка, този дозатор е истинска атракция.

Шикарна компютърна мишка


Сигурни сме, че тази компютърна мишка с формата на спортна кола ще му хареса. Тя има дори работещи фарове и флашка подарък. Не е нужно той да бъде брилянтен шофьор, за да се справи с управлението на компютъра.

Коледният ти подарък при всички положения ще му покаже какво означава той за теб. Забрави за клишетата и избери нещо, което ще го остави без думи в... добрия смисъл.