Това, което започна като просто запечатване на момента, в който бебе и кученце спят заедно следобедния си сън, превърна майката в отговорна за истински феномен в Интернет.
 
Джесика Шиба, майка на 3 деца и собственичка на 2 кучета, решава да осинови кученцето Тео и да го направи част от семейството си. Още на третия ден, по време на следобедния сън кученцето Тео е легнало да спи върху най-малкото от децата – двегодишният Беу. Оттогава се превръщат в неразделни другари за следобеден сън. Кученцето кротко чака времето за сън на Беу, за да го придружи в страната на сънищата.
 
 
„Това е най-естественото и красиво приятелство, което съм виждала” – така Джесика описва 2-та часа дневно, които малките създания прекарват в сладки сънища. Майката качвала техни снимки в профилите си във Facebook и Instagram.
 
Снимки и видео обикалят из мрежата, превръщайки малките сладури в главни герои на един истински феномен. Хиляди хора по света са умилени от фотографиите и споделят снимките им непрекъснато.
 
 
Майката е решила да събере всички снимки в една книга и да дари печалбите на центъра, от който е осиновила Тео.

Показваме ви и видео на интервю на майката, в което тя разказва за цялата история със сладкия следобеден сън на двете сладурчета. Във видеото има и доста снимки на двете другарчета.