Шоуменът Слави Трифонов си има нова придобивка – луксозно жилище за 500 хиляди лева. Апартаментът се намира в подножието на Витоша и строежът му все още не е завършен. Просторният апартамент, където Слави ще живее с половинката си, се намира в кв. “Малинова долина“, където са разположени и доста други скъпи и обширни имоти.

Местоположението е изключително удобно, тъй като е в близост до центъра и същевременно с това и до планината. По този начин, двойката няма да бъде притеснявана особено от градския трафик и ще се наслаждава на спокойствието и кристално чистия въздух.

Жилището е с площ от 450кв.м., а местонахождението му се счита за случайно избрано. Говори се, че Слави поддържал близки отношения със собственика на строителната фирма, което предполага известна отстъпка от реалната цена на обекта. Със или без нея, обаче, сумата е огромна и безспорно се е отразила много добре на бизнеса на предприятието.

Предполага се, че мезонетът ще бъде наистина изключителен. Освен внушителната си квадратура, той ще очарова и с неповторимата гледка към столицата и към Витоша. Естествено, пръст в проектирането на апартамента има приятелката на Дългия – Мартина, която никога не е била лишавана от нищо. Живееща в лукс, сега танцьорката със сигурност ще се развихри при обзавеждането на голямото жилище. Това, обаче, ще се осъществи чак догодина, защото то ще бъде готово лятото на 2014.

Това, разбира се, не е единственият имот на Слави. Той притежава апартаменти на бул. „България“ и в кв. „Драгалевци“. Практичният водещ прави изключително добри инвестиции. Смята се, че общо за трите жилища досега е похарчил около 1.6 млн. лв. Негова собственост са и няколко незастроени парцела - един близо до София, в родното си място, в с.Козарско и един на родното Черноморие. По отношение на последното, става дума за много луксозен имот, заемащ площ от 230 кв.м. със спираща дъха гледка към морето.