След загубата на Кубрат Пулев от Кличко социалните мрежи вече четвърти ден буквално преливат от снимки, колажи, коментари, клипчета, статии и какви ли не материали, които разделят мненията покрай оспорвания двубой на две. От едната страна са хората, оплюващи световния шампион, от друга - хейтърите на българина.

Но ето този коментар в мрежата, обиколи за минути цялото интернет пространство и се отличи от всички:

„Снощи, в минутите след мача, а за мое нещастие и днес, се убедих, че ние, българите, сме малък, но много прост народ. И заслужаваме съдбата си. Веднага заваляха критики към едно златно момче. Едно момче, което се бие за България. Замислете се, колко от вас ще излязат не за пари и за слава, а за чест срещу тази машина за убиване Кличко? Колко? Аз знам отговора. Няма да има нито един.
Разбирачи и критици обаче винаги ще има. За да критикуваш един човек, трябва да си минимум на неговото ниво. Да извършиш неговия път, да водиш неговите битки. Ако е така – критикувай. Всичко останало е просто хейт. Нещо, в което сме на първо място в света и никой не може да ни настигне!
На мен Кубрат ми прилича на един от онези българи, за които сме чели в учебниците по история. Силен, със смело сърце и високо достойнство. В интервюто след мача имах чувството, че гледам на живо генерал от Първата световна. Мислех, че тези гени вече са се изтрили, но той е пример, че човек не трябва да се отказва да вярва. Който каквото и да говори след мача, ясно е едно – Кобрата изстреля България в космоса, взриви залата и накара всички пред малкия екран да треперят от вълнение. Истината е, че Кубрат сбъдна мечтата си. Обедини ни около една обща кауза. Такава, каквато само той може да ни даде.
Цяла България е зад теб, Кобра! И да, продължаваме напред, защото ти си роден победител!
От своя страна фенове на Кличко започнаха да се ровят в личния живот на Пулев. Андреа, образ, който предизвиква противоречиви коментари, е сравнявана с приятелката на Кличко – Хейдън Панетиер. Появи се и колаж, който очевидно има за цел да принизи достойнствата и отношенията между нашата звездна двойка и да изтъкне тази на Кличко. Поредната излишна идея, която има за цел да провокира. Казано е вече всичко. Каквото и да добавим, ще е излишно. Каквото и да чуем, вече ще е казано поне няколко пъти."