Косопадът може да се превърне в доста неприятен проблем, който би могъл да понижи самочувствието както на една дама, така и на нейния кавалер. Неприятно оредяване на косата, следи от косми навсякъде, познато ли ви е? Ако отговорът е да, днес имаме едно решение на тези неприятни проблеми.

Предлагаме ви да опитате комплексната терапия PHYTOLOGIST 15, която е единствената, въздействаща едновременно върху 15 биологични фактора, които влияят на косопада и растежа на косата. Впечатляващо, нали?

Плюсът на този серумът е, че с него биха могли да се третират всички типове косопад и е подходящ за приложение от жени и мъже. Иновативна му формула с 99% естествени съставки – екстракти от какао, байкалска скутелария,  индийска тинтява, ботанически стволови клетки от глобулария, етерични масла. След тримесечно приложение на серум PHYTOLOGIST 15, клинично изследване доказва растеж на 5 942 нови косъма.

PHYTOLOGIST 15 въздейства едновременно върху 15 биологични фактора, ето кои са те:

  1.      Потискане на 5 алфа-редуктаза.
  2.      Защита на клетъчното ядро.
  3.      Подобряване на фоликуларната структура.
  4.      Детоксикиране на клетките.
  5.      Намаляване на възпалението около космената луковица.
  6.      Удължаване живота на клетките на космения фоликул.
  7.      Защита на стволовите клетки.
  8.      Стимулиране на синтеза на хепатоцитен растежен фактор (HGF).
  9.      Въздействие върху производството на сиртуини – протеини на дълголетието.
  10.    Действие срещу фиброзата.
  11.    Регенериране на аденозин трифосфат (АТФ).
  12.    Антиоксидантно действие. 
  13.    Подобряване на клетъчното дишане.
  14.    Защита на клетъчната енергия, която произвежда органели.
  15.    Стимулиране на преадипоцитите.

Чрез употребата на PHYTOLOGIST 15 ще намалите косопада само след 2 месеца, косата ви ще се сгъсти, ще стимулирате растежа й и ще стане по-плътна. Освен това ще удължите жизненият цикъл на косъма.

Добрата новина тук е, че е достатъчно да прилагате серума само 3 пъти седмично, като съдържанието на една ампула се нанася в скалпа сектор по сектор. Не е необходимо изплакване. Препоръчително е да се спрете на 3-месечна програма на приложение.