В Dama.bg винаги сме се стремили да ви показваме интересни и красиви неща, затова днес решихме да заложим на безспорния фаворит на Интернет пространството - котките.
 
Котките са изящни животни и не случайно за завладели Интернет. Красиви, забавни или просто сгушили лапички една в друга, котките бързо се превръщат в любимци на потребителите и предизвикват умиление и възторг. 
 
Не е изненадващо и че много фотографи намират вдъхновението точно в тях - камерата просто ги обича. Такъв фотограф е японецът Сейджи Мамия, който се е посветил на котешката фотография още през 2011. 
 
Неговият талант, съчетан с неповторимото котешко излъчване, създават уникални, запомнящи се снимки на котки, които за пореден път доказват, защо котките са властелините на онлайн пространството. 
 
Сейджи Мамия споделя, че чрез своите снимки, той се стреми да направи хората по-щастливи. И както виждаме - успява да го постигне! 
 
Фотографът е роден в Токио, Япония и е печелил множество фотоконкурси, а през 2014 публикува книга, в която включва снимки на тези прекрасни създания - котките. 
 
Вземете си няколко минути почивка и се насладете на уникалните котешки кадри.