Искате ли да узнаете коя е дамата, която се отличава като най-идеален знак от зодиака? Тогава прочетете нашия астрологически рейтинг!

12-то място – Близнаци

Дамите близнаци получават огромно удоволствие от това, което са и не се стремят към някаква идеална красота. Те просто живеят и се радват на живота, без да претендират за титлата. Да, те не се вписват в общоприетите стандарти на женственост, но винаги намират този, за когото това е така.

11-то място – Дева

Дева – това е една много сложна и умна жена. Тя бързо се адаптира към обстоятелствата. Ако иска, може да се превърне в модел и кралица на красотата. Но не е нужно, защото е толкова прекрасна персона, че умее да контактува, както с мъжете, така и с жените.

10-то място – Стрелец

Жената, родена под този знак, е почти перфектна, но не по стандарта. Разбира се, след нея има тълпи от фенове и почитатели, но те са повече привлечени от непредвидимостта на тази дама, а не от това, че е „идеална“. Това е така, защото мъжете бързо се уморяват от монотонността, а дамите Стрелци са точно тези, с които просто не се отегчават.

9-то място – Овен

Жената Овен има всички предпоставки за получаване на титлата. Тя е дяволски красива, интелигентна, амбициозна, енергична… Но всички тези положителни качества са пречка за дамите Овен. Такива жени просто плашат мъжете. Разбира се, има смелчаци, готови да завладеят тези красавици, но не са толкова много.

8-мо място – Козирог

Дамите Козирози нямат никаква нужда от титли и звания - и недоумяват защо да го правят. Тези жени, които вече имат своя добър живот се чувстват царици на красотата, дори и вкъщи с домашните си дрехи. Но ако поискат, могат лесно да завладеят света.

7-мо място – Телец

Телците обичат разнообразието от тоалети и други женски глезотии. Те са невероятни актриси: може само да си стоят и да потрепват с реснички, за да пръскат красота. Но за съжаление, не могат да стоят на едно място. От време на време, техните силни черти ги предават, което ги отдалечава от идеала.

6-то място – Водолей

Всички наистина харесват тази умна и красива дама. Идеалната жена, в която всеки се влюбва от пръв поглед. Но има един голям проблем – тя не иска да обича никого. С голямо удоволствие би била само приятелка, защото е по-интересно и по-надеждно. Следователно, да бъдат модел на женственост за тях е просто безполезно.

5-то място – Рак

Жените, родени под този знак, са много близо до титлата на идеалната жена, но са срамежливи. Или се страхуват? Те са дяволски красиви, умни, мили и грижовни. Но обикновено толкова свикват с ролята на жената-майка, че забравят за другите аспекти на живота.

4-то място – Риби

За малко им убягва първата тройка.Те са напълно в състояние да играят ролята на жена, която иска да спасява, защитава и носи на ръце. Естествено мъжете това силно ги привлича. Но има един проблем: Рибите искат да бъдат оставени на мира, за да си живеят в своя розов женски свят.

3-то място – Лъв

Трети по класация, но първи – в ума, Лъвиците биха могли да бъдат еталон на женственост. Те са дяволски привлекателни, интелигентни и най-важното – уверени. Но са готови да задушат и смажат всички свои конкурентки. Ето защо, те заемат само трето място.

2-ро място – Скорпион

За дамите Скорпиони е почетното второ място. Те са красиви, умни и доста коварни. При тези жени има някаква дяволска сила и мощ, която кара мъжете да губят главите си, само като ги видят. Те много добре знаят, че притежават тази способност и се възползват от това твърде умело. Така че това е едно заслужено второ място.

1-во място – Везни

И ето я идеалната жена – образец, за който мечтаят всички останали. Дамите Везни притежават всички необходими качества за една жена, дори и тези, които се считат за отрицателни. Но те се преливат така хармонично, че хората са привлечени от тази красота, като магнит. Добавяме и факта, че Везните не се замислят много над това, какво е да бъдеш „идеалната жена“. Те просто живеят, наслаждават се на живота и желаят на всички нас същото.