Вероятно на всяко едно място може да се срещнат красиви мъже, но коя е дестинацията, където вероятността да се сблъскате с някой от тях е повече от сто процентова? От международното издание Traveler’s Digest са се постарали да ни дадат възможно най-точен отговор на този въпрос, като са направили собствено проучване, в което са стигнали до извода, че най-много красиви мъже може да срещнете в...

Проявете малко търпение и ще задоволим любопитството ви. Да видим кои са десетте дестинации, които населяват най-привлекателните мъже на планетата според Traveler’s Digest.

10. Дъблин, Ирландия



В крайна сметка се оказва, че масовата представа за грубите ирландци е пълна заблуда. Явно сред здравите ирландски момчета с бирени коремчета, лунички по лицето и цялото тяло и снежнобелите лица има и такива, които полагат сериозни грижи за външния си вид. Безспорно един от тях е Колин Фарел.

9. Сеул, Южна Корея



Южна Корея, Сеул и сексапил някак си не се връзват в едно изречение за повечето дами, но местният актьор Квон-Санг-Ву може да промени първоначалните ви предубеждения относно южнокорейските мачовци.

8. Кан, Франция



Самото име на града – „Кан“ създава усещане за неповторима романтика, красота и още нещо... Неслучайно градът е притегателна сила за голяма част от холивудските звезди. С тях може да се сблъскате не само по време на филмовия фестивал, а при малко повече късмет бихте могли да се щракнете за спомен с Брад Пит например.

7. Кезон, Филипини



Една доста атрактивна дестинация намира място в тази класация – Кезон. Честно казано преди това не бях чувал никога, че има такова градче, но навярно меломаните са напълно запознати с неговото съществуване, тъй като родом от там е един от най-чаровните филипински актьори – Дингдонг Данте.

6. Фрийтаун, Сиера Леоне



Навярно много от вас не са чували за държавата Сиера Леоне. Признавам си и аз щях да бъдат от тях, ако не се интересувах толкова много от футбол, но, мили дами, вече имате една основателна причина, поради която да обърнете повече внимание на тази африканска държавица и тя се казва – Адонис О‘Холи – мистър Африка 2012.

5. Сан Хуан, Пуерто Рико



Пуерто Рико се слави като една от най-предпочитаните туристически дестинации в света. Навярно това се дължи на невероятно красивите плажове и множеството забавления и изкушения, които предлага островчето. Безспорно сред тях са местните момчета със загорели тела, дълбоко черни очи и невероятни усмивки. Ако не вярвате, то ще отбележа само, че Рики Мартин е родом от Сан Хуан.

4. Маями, САЩ



Слънчевият град Маями е едно от местата, където вероятността да срещнете „красив мъж“ клони към 100%. Плажовете са винаги препълнени с горещи и добре поддържани джентълмени, които винаги са отворени за нови приключения.

3. Истанбул, Турция



Мегаполисът Истанбул представя живота в Турция от другата му страна – европейската. Тази без забрадки, забрани и всички останали черти характерни за турците. Покрай многото забележителности и забавления няма как да не хвърлите едно око и на тамошните мъже, сред които е и топ моделът Мехмет Акиф Алакюрт.

2. Мадрид, Испания



Домът на фламенкото, тореадорите, футболен клуб Реал и столица на Испания – това е Мадрид. В пълния му блясък, но той нямаше да бъде същия в очите на дамите, ако не бяха красивите мъже, като например Енрике Иглесиас.

1. Хавана, Куба



Когато стане дума за привлекателни мъже с шоколадов тен, кубинците представят тяхното живо олицетворение в пълният им блясък. С перфектен златист тен, черни очи и закачлив кубински акцент няма как да останете безразлични към тях.