След като ни запознаха с най-красивите мъже, Traveler’s Digest решиха да помогнат и на нас, мъжете, да разберем кои места са населявани от най-красивите жени на планетата.

Дори да нямате по-специален интерес към тях, то може да използвате тази информация като ориентир затова на кои места ще срещнете най-сериозна конкуренция или къде НЕ трябва да водите мъжа си на почивка, ако е от тези с „по-слаби ангели“.

10. Монреал, Канада



Съвсем няма да е преувеличено, ако кажем, че Монреал е канадският вариант на „Лас Вегас“. Може би казината и всички останали забавления са с една идея по-малко като брой от митичния американски град, но за сметка на това има изобилие от красиви и сексапилни представителки на нежния пол.

9. Сеул, Южна Корея



Оставам с впечатлението, че Сеул е градът, в който са събрани всички красиви жени и мъже на планетата. Южнокорейската столица намери място и в предишната класация на Traveler’s Digest. Дали пък просто нямат някакви тайни симпатии към тази страна? Едва ли, погледнете просто женската поп група – The Wonder Girls и ще се убедите в това.

8. Амстердам, Холандия



Градът, в който всичко е позволено и най-вече марихуаната. Оставете всякакви задръжки и тръгвайте към Амстердам. Там ви чакат невероятно красивите и ослепителни холандки, някои от които срещу определена сума биха могли да сбъднат и най-мръсната ви фантазия.

7. Тел Авив, Израел



Досега бях чувал много неща за Израел, но затова, че там има привлекателни жени - не бях. Определено голяма грешка от моя страна! Столицата на Израел може да се похвали не само с митичните си забележителности, но и с невероятните си жени. Малко известен факт е, че приятелката на Леонардо Ди Каприо – Бар Рафаели (това е име на жена, а не на заведение) е от израелски произход.

6. Москва, Русия



Лично аз съм леко разочарован от факта, че Москва и по-специално рускините са поставени едва на шеста позиция. Братушките могат да се похвалят с много неща и едно от тях са именно жените, които дори без обилно количество водка изглеждат повече от привлекателни за ценителите на женската красота.

5. Варна, България



Или представители на Traveler’s Digest са посетили Варна през зимата, когато живота край морската столица на България е затихнал до неузнаваемост или са написали статията си, без да направят по-сериозно проучване на нещата. Смея да твърдя, че варненките и по-специално всички красиви българки, заслужават място в тройката за най-красиви жени на планетата.

4. Буенос Айрес, Аржентина



Аржентинките са с гореща кръв, а има ли нещо по-привличащо от красива жена с буен нрав? Мнозина определят Буенос Айрес за града с най-красиви жени в цяла Южна Америка. Не мога да твърдя, че това е така, но според снимките, които виждам по-скоро съм склонен да се съглася с тази максима.

3. Ню Йорк, САЩ



Няма как мегаполис като Ню Йорк да не попадне в тази класация. Животът в американския град е 24/7/365 и винаги там нещо се случва. Една от основните причина за това са ослепителните нюйоркчанки, които само с един поглед могат да ви завъртят главата.

2. Стокхолм, Швеция



Носят се митове и легенди за красотата на шведските жени, които са се оказали непосилно изкушение дори за местните богове Тор и Локи. Самите автори на класацията определят, че разходката по стокхолмските улици наподобява влизането в къща на риалити шоу за манекенки – където и да погледнеш все красиви жени.

1. Киев, Украйна



Най-красивите жени се намират в Киев! Факт, който няма как да подминем с лека ръка. Ако искате да се убедите в това обаче, ще трябва да отложите временно намеренията си. Точно в момента не е най-подходящото време за туристически разходки до Киев.