Една от най-големите звезди на Холивуд – Леонардо ди Каприо, тази година ще отпразнува своя 40-ти рожден ден. Интересното е, че ще го направи чак през ноември, но се е захванал с подготовката от сега. Той вече е ангажирал фирма, която ще организира грандиозното събитие. Денят със сигурност ще бъде запомнен от всички 400 гости (ако не и повече). За сега са предвидени 10-етажна торта с 40 свещички и уникално 30-минутно шоу с фойерверки, за което ще се погрижи най-известният пиротехник в Украйна. От казаното дотук, смело може да заявим, че поканените са големи късметлии. Освен това, на партито ще присъстват и всички бивши на Лео. Определено ще бъде интересно.


Припомняме, че наскоро излезе най-новият проект, в който участва актьора – „Вълкът от Уолстрийт”, който се превърна в най-гледания филм в България. Режисьорът Мартин Скорсезе явно е свършил чудесна работа, защото вече 10 дни киносалони из цялата страна се пълнят с желаещи да се насладят на лентата. Досега зрителите, които са гледали филма, наброяват 63 407, а сумата от продадените билети – 499 773лв.

Безспорно, Джак от „Титаник” е незабравим, но Леонардо ди Каприо успя да ни завладее и с още доста свои превъплъщения. Горещо ви съветваме да отделите малко време за „Вълкът от Уолстрийт”, „Великият Гетсби”, „Джанго без окови”, „Генезис”, „Пътят на промените” и всеки друг, чийто трейлър ви докосне, защото там, където е Лео, определено се случват интересни неща...