Във всяка жена живее една малка вещица. А каква вещица си ти - добра или лоша? Разбери от нашия хороскоп!

Овен

Жената Овен е много опасна вещица. Ако ѝ се наложи да отмъщава, тя го прави с цялото си сърце и полага всички възможни усилия. Проблемът е, че около Овена винаги цари хаос и нашата невнимателна вещица може лесно да сбърка любовния еликсир с отрова.

Телец

Дамата Телец е много тиха и дискретна вещица. Повечето от всичко тя обича да седи в тишина с черна котка в скута и купчина книги с древни заклинания. Сборища тя посещава рядко, обяснявайки, че метлата ѝ се е счупила или има главоболие.

Близнаци

Жената Близнаци - е много активна и общителна вещица. Тя посещава всички събирания и непрекъснато научава нови неща от тези, които тя счита за майсторки в занаята. Получените знания дамата е щастлива да сподели с по-младото поколение. "Съвършенството няма предел!" - казва тя.

Рак

Дамата Рак е доста потайна вещица. В обществото тя се опитва да не демонстрира своите способности. Но у дома прави каквото си иска! Тя може да покани на чай от отровни гъби вещица Близнаци, например. Ако по някое време се отегчат, те може да си организират ритуал за омагьосване на мъже или изгонване на шумни съседи.

Лъв

Дамата Лъв е разкошна вещица. Тя обича да посещава вещерски купони и обожава, когато всички ѝ обръщат внимание. С царствен вид тя дава съвети и силно се надява, че по някое време ще се появи и магьосника на бял кон.

Дева

Девата е тиха вещица. Тя като че ли се колебае в своите способности. Понякога дори собствените ѝ деца не я познават добре. Девата използва рядко своите умения, най-вече в ежедневието. Може например, да разпореди тенджерата да сготви супа, а прахосмукачката да почисти пода.

Везни

Вещицата Везни е истински естет. През нощта тя не спи, а води дълги разговори с Оскар Уайлд или с Чайковски. През деня предпочита да научи нещо ново. Тя кани на гости своите приятелки – вещици, да обсъдят всички вълнуващи моменти. Няма нищо против да прилага новите магии върху случайни минувачи.

Скорпион

Дамата Скорпион е силна вещица, който обича да властва. Тя отдавна е елиминирала всичките си врагове, а към новите познати е предпазлива. Ако случайно заподозре нещо, отмъщението ще бъде страшно. Въпреки това, вещицата Скорпион може да бъде и добра. Ако има полза от това, разбира се.

Стрелец

Можем само да завидим на позитивизма на вещицата Стрелец. Тя не може да живее без гости и метлате ѝ е винаги готова за нови пътувания. Тази вещица не може да стои на едно място, на всички съботни сборища тя е гост №1!

Козирог

Дамата Козирог е най-честната вещица. От дън душа тя съжалява, че много ѝ върви и всичко ѝ се случва „просто ей така”. Всъщност в живота тя се опитва да не прилага своите умения. Така тя се чувства доста по-щастлива.

Водолей

Вещицата Водолей винаги е отворена за нови експерименти. В нейния живот се случва пълна бъркотия, но това не ѝ пречи да получава всичко. Дамата Водолей обича новите технологии, така че само при нея може да се види магическа пръчка от ново поколение.

Риби

Жената Риби е най-невнимателната вещица от всички. Нужно е непрекъснато да се държи под око. Тя може лесно да се измъкне от къщата с вълшебна пръчка, стърчаща от джоба си или да си лети на метлата, предизвиквайки пълно недоумение у минувачите.