Слънцето вече все по-често се показва зад тъмните облаци, което може да означава само едно – нямаме търпение за лятна почивка на морето. Но преди да се озовем на морския бряг, с крака, заровени в пясъка, трябва да се погрижим за гардероба ни по време на отпуската.

Ако и ти все още се колебаеш на какъв бански костюм и на каква цялостна визия да заложиш, ще ти разкрием какви са тенденциите за този сезон.

Ретро бански костюм

Тази година ретро банските са изключително модерни, тъй като придават романтична визия и със сигурност ще насочат всички погледи към вас. Изберете модел, който е на класически точки, или пък такъв, който има феерични волани вместо презрамки.

Бански костюм с ръкави

Може и да ви се струва странно, но през 2018-та година популярни са моделите с ръкави. Препоръчваме ти да заложиш на подобен модел, ако ти предстои ден, който ще прекараш на сянка, тъй като никой не обича тен на ръкави.

Дълбок бански от 2 части

Отново се връщаме към ретро стила, за който типични са били бикините с много висока талия. Предимството на този модел е, че е подходящ за всички фигури и осигурява така желаното удобство на морския бряг.

Цял бански

Модните тенденции повеляват през този сезон на мода да бъдат целите бански костюми. Разбира се, класическата им визия е разчупена с множество връзки, цветове акценти или провокативен гол гръб.

Бански костюм с една презрамка

Ако искаш да акцентираш на горната част на тялото, ти препоръчваме да избереш модел, който е с една презрамка, независимо дали е цял или половинки.

Цветна феерия на плажа

През този сезон трябва да бъдеш по-смела и да заложиш на нестандартни цветове както за банския костюм, така и за аксесоарите за перфектната ти плажна визия. Нашият съвет е да заложиш на ярко жълто, петролено зелено, дървесно кафяво, искрящо розово, както и провокативно оранжево.

Аксесоарите са задължителни

Важно е да се спреш на аксесоари, които ще допълнят визията ти. Но запомни едно – по-голямото означава по-модерно. Ярките и искрящи цветове не само за чантата, но и за бижутата е печеливша комбинация.

Вече е лесно да се обзаведеш с всичко необходимо за една неотразима и красива лятна почивка. А ако не знаеш къде можеш да откриеш разнообразието, от което се нуждаеш, за да направиш най-добрия избор, можеш да се довериш на верига магазини Мания, които те очакват с огромно разнообразие от летни дрехи, аксесоари и обувки. Добрата новина е, че удобството на онлайн пазаруването ще ти спести много време, както и средства, тъй като можеш да се възползваш от изгодните оферти в онлайн аукцион. Пазаруването за морските приключения никога не е било по-лесно, нали?