Много жени по света, включително и в България, подсъзнателно се стремят да подръжават на перфектните модели, които ги гледат от кориците на списанията и билбордовете.

Фотографката Виктория Джанашвили е работила с едни от най-известните модели в света. Тя е снимала както ултра слаби дами, така и т.нар. пищни модели. Прави й впечатление, че истинската красота на тези жени се крие не във външния им вид, а в самоувереността, която излъчват.

Именно това я кара да създаде своята фото книга, която носи името "CURVES" или "Извивки". В нея Виктория се стреми да покаже женската красота, незасегната от разбиранията на обществото и социалните стандарти.

Безспорно най-любопитната поредица фотоси от книгата е тази с модела Денис Бидо. На фотосите Денис показва ясната разлика между пропорциите на средностатистическата американка и на средностатистическия модел.

Както сами можете да се убедите, те наистина са значителни, но това не пречи на Дидо да изглежда впечатляващо.

Красотата на всяка дама идва отвътре, няма значение дали сте модел, бизнесдама или домакиня. Всяка жена е красива, всяка жена заслужава внимание, всяка жена трябва да бъде обичана. Именно затова ви призоваваме да изразявате себе си със самочувствие и да отстоявате принципите си, без да се притеснявате от обществените порядки.