Първо работа, после игрите

Вашият любовен живот може да започне със сериозни забележки тази година. Това се дължи на Венера, която се намира в Козирог. Тези трудности ще ви съпътстват до 5 март. Може да ви се наложи да се занимавате с взискателен човек. Важното е да бъдете максимално ясни и съвестни и да посрещнете не дотам розовата реалност що се отнася до връзката ви. В този период няма всичко да е непременно лесно, нито романтично, но ако изиграете правилно картите си, може да спечелите доверие, което да поддържа връзката ви в дългосрочен план.

Въпреки това, ако си падате повече по забавлението, отколкото по уреждането на спокойствие във връзката, може би е най-добре да се изчакате до 5 март, за да започнете да играете. Това е така, защото последствията от безгрижността ви могат да се окажат твърде големи до тогава. Търпение, скъпи Близнаци, не само сила е необходима, ако искате да избегнете неприятности. В действителност, лунното затъмнение в Пети дом на Романтиката на 13 април представлява разклонение по пътя на любовта и е правилният момент да направите избор - да инвестирате повече в сегашната си връзка или да обмислите по-сериозно намирането на нова такава.

Дръжте ума си отворен

От 7 юни до 1 юли сте под въздействието на вашата планета, Меркурий, и ще сте склонни да правите крачки назад и да преосмисляте нещата, които имат смисъл за вас. След това планетата се придвижва в Първи дом на личността, което ще ви осигури свежа перспектива и ще ви посочи правилния подход към връзките като цяло.

Взаимоотношенията с другите ще ви дойдат в повече в края на годината, когато Меркурий навлиза в Седми дом на партньорите на 27 ноември и в Осми дом на интимност на 16 декември. Въпреки че ще искате да кажете много неща, изслушването на партньора ви ще е ключът към хармонична връзка. Вие не сте длъжни да се съгласявате с всичко, което чувате, но ако реагирате разумно ще постигнете по-добри резултати, отколкото ако постоянно спорите с този, когото обичате.

Към необвързаните – замислете защо все още не сте намерили човека за себе си. Представителите на зодия Близнаци нямат равни що се отнася до избирането на неподходящи партньори. Просто спрете да хабите излишна енергия за хора, които не я оценяват и изпратете цялото си очарование към правилния човек! Огледайте се, със сигурност има такъв някъде около вас!