Заменете доброто с великото
 
Отговорният за вас Сатурн прекарва почти цялата година във вашия знак и в Първи дом на личността. Възможно е да се вземете на сериозно, което може да ви повлияе по противоречив начин.
Като минус може да се отбележи това, че сте склонни да поставяте бариери пред хората и да бъдете прекалено строги към себе си. В плюс са по-голямата увереност, дисциплина и ангажираността към изпълнението на вашите собствени нужди. Ако сте обвързани, не се задоволявайте с безлична връзка. Да се откажете от някои удобства, за да получите повече вълнение и страст, е рисковано, но си струва да се опита.
 
Нова година, нова глава
 
Слънчевото затъмнение в отстъпчив Телец на 28 април може да ви завлече в блатото, ако сте със скучен човек или да предизвика големи промени и да се свържете с нов партньор. Време е да намерите по-вълнуваща половинка.
Също толкова важен период е този около слънчевото затъмнение в Скорпион на 23 октомври, когато ходът на взаимоотношенията в живота ви може да се промени. Венера се присъединява към Слънцето и Луната, което привлича нови хора и преживявания. Бъдете готови да предложите вашите ценности и очаквания на другите.
За щастие, прощаващият Нептун образува хармоничен тригон с тази тройна връзка, която прави за вас всичко по-лесно. Нека миналото си остане в на миналото, да бъдете по-снизходителни към себе си и още по-романтична и с по-развито въображение. Намирането на вдъхновение в това, което сте и каквото правите, са ключът към привеждане вълнение на това положително вълнение в любовния ви живот.