По-голямото усилие води до по-голям резултат
 
Вашето желание за комфорт със сигурност е разбираемо, но ако не сте готови да работите малко по-усилено за вашата връзка, всичко ще отиде на вятъра. Сатурн прекарва годината в скептичния Скорпион и в Седми дом на Партньори, което означава, че ще се сблъсквате с упорити половинки и често ще оставате с усещането за неувереност и съмнения в себе си.
Красотата на тази взискателна планета е в това, че тя осигурява ясни картини за това какво трябва да направите, за да привлечете някой нов или да съживите съществуващ романс. Ако бездействате е малко вероятно да намерите удовлетворението, което търсите, но ако слушате по-внимателно другите и изразявате желанията си честно, може да сте сигурни в положителните резултати.
Вашата управляващата планета, Венера, започва 2014 на заден ход и ви държи заети с недовършени лични проблеми, но на 31 януари тя се премества бавно и набира скорост, за да ви даде повече надежда за едно по-щастливо бъдеще.
 
Екстремно самостоятелно преобразяване
 
Слънчевото затъмнение в Телец от 28 април бележи ключов момент в годината. Това е времето, в което може да създадете чисто нов образ за себе си. Дори, ако се чувствате добре в собствената си кожа, добре е да помислите за промени, чрез които ще получите дори повече от собствената си личност. В този момент може да се появи безпокойство, което да разклати връзката ви. Посланието е да погледнете по-дълбоко в себе си, за да увеличите своите активи и да промените навици, които ви пречат.
С влизането на Венера във вашия знак на 28 май започват четири вълшебни седмици, през които ще бъдете по-привлекателни за другите. На 23 октомври, сте по-секси от всякога. В живота ви ще се появят страстни хора със сложен характер. Така, че за всички необвързани Телци – вие сте на ход!