Най-накрая свободни
 
В началото на годината е възможно да възникнат съмнения за връзките ви. 2014-та започва с вашата управляваща планета Венера, която е свързана с любов, хармония и удоволствие. Този ретрограден период продължава до 31 януари и по време на него се очаква преоценка на партньорствата.
Възможно е да станете прекалено твърди към себе си или песимисти относно другите. Все пак добрата новина е, че това ще ви предостави по-голям контрол над личния ви живот. С Венера в Козирог до 5 март, търпението и планирането са ключът към създаването на повече щастие в живота ви.
 
Бъдете отворени към другите
 
Разбира се, вие не може да управлявате всичко, което се случва във вашия свят, но можете да управлявате това, което зависи от вас. Ако поемате отговорност за реакции си, без да обвинявате другите или да се чувствате виновни пред себе си, вашата връзка ще бъде пълноценна. Ще се срещате с много нови хора. Време ви е да си поставете ясни цели, насоки и граници при общуването с другите. Така и необвързаните ще оценят потенциалните кандидати за връзка около себе си.
Две лунни затъмнения ще окажат влияние върху начина, по който изглеждате. Първото, на 15 април, ще ви накара да помислите за промяна във външния си вид и ще сте по-малко склонни да правите компромис спрямо другите. Вторият е на 8 октомври и се нагнетява от експлозивния Уран. Това може да предизвика внезапно привличане, раздяла или голям пробив в съзнанието, което да ви освободи от границите и задръжките, които сте си наложили.