Дева

Началото на 2015 г. ще се характеризира с гладки и стабилни отношения. Подкрепа и разбиране от страна на партньора ще се усети повече от всякога. А замисляли ли сте се да разнообразите връзката си? Опитайте се да я допълните с нови емоции, например съвместни хобита извън дома или пътуване сред природата. Тези интервенции ще ви помогнат да запазите връзката си от рутинни и понякога скучни занимания, които от време на време ще се появяват помежду ви по време на този период.

Към летните месеци вашият съюз ще трябва да мине през период, който ще бъде изпълнен с препятствия. Основният препъни камък ще бъде желанието на един от партньорите да разнообрази живота си с помощта на несериозни забежки настрани. Ще доведе ли тази съблазън до нещо повече - не е известно. Изневярата и флиртуването навън ще донесе много кавги вкъщи. За Девите, които все още не са намерили партньор в живота, през първата половина на годината не се прогнозират промени.

Може би интересни познанства и любовни афери ще срещнат по пътя си самотните представители на зодията, но те ще приключат бързо и безнадеждно. Но със започването на летните месеци ситуацията ще се промени. Пригответе се за нови запознанства и успешни срещи. Някои от тях могат да се превърнат в нещо повече. Само не бързайте за стремглаво развитие на отношенията. В противен случай, можете бързо да унищожите неукрепналите чувства.

Вижте любовния хороскоп на всички зодии тук