Овен

Новата 2015 година за Овен започва с безоблачно щастие, любов и хармония. Отношенията ще бъдат изпълнени с нежност, разбиране и невероятна идилия. Но през пролетните месеци тези мигове могат да бъдат разрушени. Отношенията може да се изпълнят с безсилие и раздразнителност един от друг. Но не се разстройвайте. Създайте си нови емоции - пътуване извън града, среща с приятели, посещение на театър или кино. Разнообразявайте живота си, който вече е станал рутина, с нови хобита.

Самотният Овен от начало на 2015 г. е обсебен от идеята за промяна на статуса си, с всички сили се опитва да промени това тъжно състояние. Малко вероятно е през зимата да имате щастлива съдбоносна среща. Въпреки това бъдете сигурни, че през пролетта всичките надежди и желания да срещнете сродна душа най-накрая ще се сбъднат. Голяма е вероятността да срещнете човека, който да промени живота ви.

През лятото любовните отношения ще зависят изцяло от самите вас. Ако се опитвате да се въздържате от огнената си натура и не се заяждате с половинката си, вашият съюз ще бъде изпълнен с интимност и семеен уют. Но ако не може да контролирате гнева си и напрегнатата обстановка, тогава е вероятно да стигнете до трагичен разрив в отношенията. Звездите не препоръчват в този момент да се хвалите и да се чувствате незаменим в партньорството. Уважавайте мнението на половинката си и се опитайте да се вслушвате в него.

През есента на 2015 г. Овен ще изпита много интересен период: вълна от страст обхваща вашата двойка. Отношенията придобиват нови краски, ще бъдете изпълнени с любов и вълнуващо настроение. Радвай се, този период ще продължи до края на 2015-а. Но самотните все още няма да срещнат половинката си, ще се наслаждават на свободата си. Няма да ги мъчи самотата, защото пред никой не се отчитат и оправдават. Хороскопът за това време не прогнозира сериозна връзка, но това няма да ви разочарова...

Вижте любовния хороскоп за всички зодии тук