Риби

В началото на 2015 г. Рибите ще бъдат обградени от любов, разбирателство и хармония. Иска ви се да направите голяма изненада или подарък на половинката си, така че той да се възхищава и оценява вашето присъствие. Ще бъдете много привлекателни и очарователни в този период, звездите ще ви поръсят със звезден прашец, който ще привлича вниманието на противоположния пол.

Но бъдете внимателни, не забравяйте, че ако вие сте в една връзка и си позволите нещо допълнително, дори просто флирт, играта не е във ваша полза. Не давайте повод вашата половинка да ревнува, защото кавгите и конфликтите са неизбежни.

За необвързаните Риби началото на годината ще донесе обещаваща среща, която ще ви донесе много положителни емоции. И само от вас ще зависи дали срещата ще е един флирт или сериозно отношение.

През пролетта тези, които не са намерили своята половинка, ще получат този шанс от съдбата. А семейните двойки продължават да се радват на щастливи мигове. Единственото предупреждение: не свързвайте връзката с проблеми с парите. В противен случай, финансовите затруднения могат да се превърнат в препъни-камък в отношенията ви.

Лятото няма да донесе никакви глобални промени. Топлият сезон ще продължи да ви носи любов и хармония. Оценявайте тези щастливи моменти. Зимата ще продължи да ви радва с любов и семейно спокойствие. Ако изведнъж решите, че е време да създадете семейство, това ще бъде най-благоприятният период. Помислете за това, може би си струва да се узакони връзката или да се подготвите за ново попълнение в семейството?!

Вижте любовния хороскоп за всички зодии тук.