Стрелец

Новата 2015 г. за Стрелец ще започне с любовната страст и чувствени отношения. Обвързаният Стрелец ще е по-добре от всякога: разбиране, топлота, нежност - това подаряват звездите в този период. Самотният Стрелец не трябва да търси добрата домакиня през 2015 г. - малко е вероятно появата на дълга и сериозна връзка в този период. Но за флирт се предоставят много възможности.

През пролетта е време за ново приключение. Свободният Стрелец е само на една ръка разстояние от перспективно запознанство. Но за семейните тази картина е изключително неблагоприятна. Желанието да се потопите в света на запознанствата и изкушенията може да доведе до сериозни проблеми в дълготрайните отношения. Лятото ще подари на Стрелеца романтика и чувственост. Вие сте просто очарователни и карате сърцето на противоположния пол да бие по-бързо.

Обвързаните се опитват да запалят огъня на любовта и да придадат нов смисъл на връзката. Есента и краят на годината няма да засенчат щастливите дни на Стрелеца.

Ще разберете, че сте направили правилния избор за партньор в живота. Самотните Стрелците могат да очакват през този период интересни събития, които ще им позволят да намерят щастието си.

Вижте любовния хороскоп за всички зодии тук