Везни

С началото на 2015 г. е трудно да се каже, че любовната връзка на Везни е благоприятна. Това е времето, когато и двамата трябва да си отпочинете малко един от друг. Вземете се в ръце, не предизвиквайте спорове - това е единственият начин да оцелеете в този труден период. За самотните Везни се предсказва перспективно запознанство, което ще прерасне в едно прекрасно чувство.

Пролетта на 2015 г. за влюбените ще донесе дългоочакваната радост. Двойките ще плуват в морето на любовта и разбирателството. Сложност в отношенията не се очаква. Съдбата също реагира положително в този период и за необвързаните Везни. Ще бъдете толкова привлекателни, че флирт и интересни срещи ще са чести събития в живота ви.

Лятото на 2015 г. не предвещава трудности в любовта. Конфликтите и споровете са толкова редки, че появата им няма да ви се отразява сериозно. Везните, които все още не са намерили партньор в живота си, ще се насладят на голям интерес от страна на противоположния пол.

Но не очаквайте, че някои от бъдещите отношения ще се развият в дългосрочни и решаващи. И зимата на 2015 г. няма да развали хармоничните ви отношения. Ще бъдете изпълнени с енергия и жизненост, които активно ще укрепват силните чувства. Самотните Везни ще се изправени пред избор: да продължат ли интересната връзка или да останат със своята свобода.

Вижте любовния хороскоп за всички зодии тук