Водолей

С настъпването на 2015 г. семейният живот на Водолей ще бъде хармоничен и стабилен. Леката и непринудена нагласа ще стопля душата ви. Дори понякога ще изглежда, че тези прекрасни чувства са вечни и нищо не може да разруши перфектна двойка. Много е вероятно да мислите, че сега е моментът за официален брак. Идилията във вашия съюз ще продължи до края на годината.

Но могат да възникнат някои трудности. Причината за много спорове ще бъде желанието ви да поемете водеща роля във връзката. Не е необходимо през цялото време да "дърпате одеялото" към вас, уважавайте партньора си и неговата гледна точка.

Необвързаният Водолей през 2015 г. заема позицията на коварен прелъстител, с много интересни срещи и примамливи оферти. Бъдете внимателни, може би сред тях ще откриете любов, за която сте мечтали.

Предупреждение: не се опитвайте твърде яростно да изразявате чувствата си, иначе половинката ви ще се уплаши от тази настойчивост. Преди да се изградят взаимоотношения, анализирайте и помислете това ли е партньорът. Твърде е вероятно да сгрешите.

Вижте любовния хороскоп на всички зодии тук.