Любовен хороскоп за Козирог

Месец ноември ще има чудесно влияния върху вас, но в началото на месеца е възможно да се чувствате напрегнати и натоварени. До 8-ми комуникацията с партньора ще бъде по-трудна, защото няма да успявате на намерите най-точните думи – подсилени от неблагоприятното влияние на Меркурий, недоразуменията помежду ви през първата седмица на месеца ще са почти неизбежни. На всичкото отгоре, под влиянието на Марс, ще действате доста егоистично и взискателно към близките си.
Но не се притеснявайте – не е толкова лошо, колкото звучи. Влиянието на романтичната Венера ще ви осигури хармонично настроение след първата седмица на ноември. Тогава вече ще сте готови да правите компромиси – особено щом не искате да се откажете от физическата близост с даден човек. Венера събужда много дълбоки и страстни чувства, които трябва да изживеете максимално, на високи обороти.
Същите тези потребности ще изпитват и необвързаните представители на зодията – ето защо и те трябва да се спуснат смело към няколко флирт изживявания!

Виж всички зодии тук!