Любовен хороскоп за Овен

Под напрегнатото влияние на Марс Овните ще бъдат по-често в конфликт със своите половинки, отколкото с тях под чаршафите. В момента се намирате в така да се каже упоритата си фаза. Затова се опитайте да се върнете малко назад и да разгледате по-обстойно мотивите за това си поведение. Защото дълбоко в себе си вие не искате нищо друго, освен едно хармонично и взаимно съществуване. Но въпреки това, с постоянно променящото ви се настроение и силното ви его правите живота си и този на близките ви доста труден и мъчителен. И дотолкова дълго, доколкото не намерите своя вътрешен мир и разбирателство със себе си, нито партньора ви, нито приятелите ви, ще знаят какво точно искате и очаквате от тях. Ако при самоанализа си включите не само интелектуалните натоварвания, а също така и емоциите, които те ви създават, ще разберете със сигурност, че единственото, което искате, е да изпълните времето си със спокойни и приятни моменти.
Благодарение стимулиращото влияние на Венера след 17-ти се предполага, че ще извършите този важен житейски анализ и въпреки че може да има някои конфликтни ситуации през втората половина на месеца, то тогава ще сте най-хармонично настроени.
За необвързаните се увеличава вероятността да срещнат много интересни и интригуващи хора и е съвсем възможно някои от вас да се влюбят до уши!

Виж всички зодии тук!