Любовен хороскоп за Стрелец

Радвайте се! В началото на ноември Меркурий се грижи за вашите любовни взаимоотношения и допринася за разбирателството и хармонията с вашия любим – комуникацията ви ще върви дори и само с поглед. И не става въпрос само за типичните любовни думички, които изричате ежедневно – ще ви се поднасят и чудесни идеи за това как да прекарате ползотворно времето един с друг и да го направите още по-красиво и вълнуващо.
Считано от 17 ноември, ще се чувствате отново влюбени, както в първия месец на връзката ви. Есенната умора и депресия нямат шанс да повлияят на настроението ви – даже обратното – ще бъдете енергични и изпълнени с желание. Богинята на любовта Венера също ще внесе романтично настроение и свежи идеи във вашето партньорство – малки любовни бележчици, нежни докосвания, малки подаръци. Колкото по-студено става времето навън, толкова по-топло ще става на сърцето ви!
Не се поддавайте на предколедния стрес (оставете го за следващия месец) и подгответе някоя изкусна изненада на любимия, като спазвате всички правила на съблазняването!
Необвързаните представители на зодията също ги очаква месец, изпълнен с радост и забавления. Просто не трябва да се страхувате да направите първата крачка – така постепенно ще усъвършенствате уменията си и ще се превърнете в богиня на флирта.

Виж всички зодии тук!