Любовен хороскоп Везни

За съжаление, Меркурий е във вашия знак само до 8 ноември. Затова използвайте тези дни, за да бъдете заедно с любимите си, направете си планове или просто се наслаждавайте един на друг! Възможно е да има неща, които трябва да бъдат изяснени между вас и вашия партньор. Не се страхувайте, не на всяка цена става въпрос за проблеми и несъответствия! Не е добре да правите твърде много компромиси или само да „отбиете номера” с разговор без явен ефект и промяна, защото под влиянието на Марс ще съберете много гняв, който ще се натрупва постепенно и рано или късно ще избухне.
Опитайте се да решите подобни конфликти не по-късно от 17 ноември, защото тогава богинята на любовта Венера е силно вдъхновена. Ако изгладите всяко несъгласие, то веднага ще събудите желанието и страстта си.
Напрежението, което носи Марс, не трябва да отказва необвързаните от вас - в началото и в края на месеца ще сте в състояние да създавате лесно нови контакти и приятелства, като някои от тях могат да прераснат и в нещо по-сериозно.

Виж всички зодии тук!