На 28 май Луната влезе в Близнаци - този зодиакален знак влияе най-много на комуникацията, пътуванията, търговията и закона. Прилив на нови идеи ще помогне за задвижването на различни ситуации в положителна посока. Представителите на повечето зодии ще бъдат по-активни от обичайното, особено в създаването на нови контакти.
Ново начало в различни сфери на живота може да поставят Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Водолей.


Ето какво предстои за всеки знак:

Овен
Рискувате да изпаднете в утопични мечти. Настроението ви варира и не сте много сигурни по кой път да поемете. По-добре инвестирайте време и емоции в позитивни хора. Организирайте си пътуване с любимия човек, за да заздравите връзката си. Периодът е добър за нови запознанства.

Телец
Новолунието ще донесе подобрения във финансовото ви състояние. Бъдете деликатни в комуникацията, свързана с работа. Възможно е да откриете нови източници на доход. В личния си живот сте обзети от ревност и обсесивност, внимавайте. Ако имате връзка с женен мъж, е възможно да имате проблеми.

Близнаци
Новолунието във вашия знак ви дава възможност да промените всичко, което не харесвате. Ще направите всичко възможно, за да промените всекидневието си. Отървете се от лоши навици, освободете си време и пространство за нови дейности, пътувайте. Изпълнени сте с ентусиазъм, нови познати ще ви отворят и нови възможности.

Рак
Емоционално и психологически сте нестабилни и настроенията ви се менят често. Внимавайте за здравословни проблеми. Може би ще ви се иска да се изолирате. Изберете няколко добри приятели, на които вярвате, и споделете с тях как се чувствате. Направете необходимите промени, за да изгладите недоразуменията и да върнете хармонията в живота си.

Лъв
Нови запознанства и връзки, нови приятелства - това обещава Новолунието за вас. Амбициите ви растат, чувствате се уверени и могъщи, успехът ви е предопределен. Ще се борите за осъществяването на големи проекти, без много да мислите за последствията и без да се оглеждате назад. Възможно е да поставите началото на нова връзка.

Дева
Новолуниетоще ви донесе някои неясни професионални предизвикателства. Предстои витруден избор, свързан с работата, може дори да я смените. Ще постигнетеобаче набелязаните си цели, дори ако ви се наложи да оставите нещо задгърба си. Оптимистично настроени сте и преследвате мечтите си.

Везни
Новолунието обещава добро бъдеще. Но ще трябва да приемете ръката, която ви подават за помощ. Възможно е да усетите напрежение и да изпаднете в не особено добро настроение. Обмислете добре някои неща и на кого може да се доверите. Разширете хоризонтите си, пътувайте. Възможно е да формализирате връзката си или да започнете нова.

Скорпион
Новолунието в Близнаци ще подобри финансите ви, но зад всяка възможност се криенещо несигурно, внимавайте. Следете и разходите си, харчите твърде многоизлишни пари. Навлизате в позитивен период както професионално, така и вличен план. Насладете се на любовта без да се тревожите за стабилност и сигурност, просто не го мислете точно сега.

Стрелец
Новолунието повлиява на преценката ви за бизнес партньорите ви, може да не стеспособни да видите техните слаби страни. Ще намерите баланса. През този период ще поставите ново начало. Отървете се от старите връзки, които неви носят нищо добро. Други обаче е възможно да подобрите и развиете,дори да затвърдите официално. Ако сте сами, предстои ви важна среща, ще изживеете интензивни моменти. Бъдете резервирани към новитезапознанства, поне на първо време.

Козирог
Обърнете внимание на здравето си. Започнете диета, направете промени във външния си вид. Нови перспективи се очертават в кариерата ви. С тях обаче идват инови отговорности и задължения и няма да имате време да почивате. Възможни са нови проекти и предложения. Внимавайте в отношенията си с колегите.

Водолей
Новолунието ще повлияе на емоциите ви. Креативност, самоувереност, добро настроение и общителност ще визавладеят през тези дни. Любовта заема специално място в живота ви. Възможно е да възродите връзка от миналото. Ако сте сами, възможно ново запознанство, което ще прерасне в нещо повече и ще даде смисъл на живота ви.

Риби
През този период е възможно да се сдобиете с нова къща или друг имот. Ще намерите решение и на някои семейни въпроси. Имате възможността да поставите ново начало, свързано с дома, семейството. Всички промени, които ще предприемете, може и да са болезнени на пръв поглед, но са за добро.

Вижте вашия дневен и месечен хороскоп тук --> www.dama.bg/horoscope/

Източник: ObichamZodiyataSi.com