Да разгледаме лъжите в секса.

"Хайде де, само малко!"

Независимо дали става въпрос за коитус или френска любов, когато нещата не вървят много добре, прибягваме до нелепата уговорка за "Само малко!" Един вид "Хайде де, само го вкарвам и го изкарвам, не повече." Или пък "Само го цункай и край, обещавам." В случая се надяваме, че щом се стигне до поне една пенетрация, задръжките, които възпират начинанието, ще паднат, защото в крайна сметка и едно проникване, и хиляда прониквания технически се броят за състоял се полов акт.

"Да, хубаво ми беше."

"Ама разбира се, супер беше, просто си гледах телефона, защото чаках да стане 22:22, за да си пожелая нещо." Общо взето, ако на някой му се налага да пита другия дали му е било хубаво, е ясно какво е било качеството на секса.
П.П. Това не важи само за онези хора, които правят секс толкова тихо и с такава емоция, че дори устройството за измерване на аплодисменти в "Кой е по-по-най" не може да им улови звуците. На тях си им е хубаво, но по нищо не им личи.

"Да, да, свърших!"

Ако мъжът не е разбрал дали жената е свършила, то на 99.9% тя не е свършила. Тъжно е, но не трябва да се лъже, защото така няма как да се вдигне нивото и симулацията ще трябва да се превърне редовно явление. Калибрирайте и насочвайте, ако искате оргазми, дами. За него е ясно, че ги получава. Стане ли ви мокро на гърба, очевидно е свършил.

"Мога много повече!"

"Абе, нали разбираш, много ме възбуждаш и затова свърших толкова бързо. По принцип знаеш ли колко дълго мога, ехе-е, края не може да му се види. Сори, ама съм много уморен да го правим отново. Хайде следващия път ще се реванширам, обещавам."
Май целият абзац се получи като цитат, но нищо. На всеки може да му се случи да изстреля снаряда по-рано от необходимото, важното е да презареди и да се върне по-силен от преди малко.

"Забравих презервативи!"

Ако ви каже, че е забравил да вземе презервативи, може да му направите един бърз обиск, за да се уверите дали наистина е така или ви послъгва. Вероятно пробва дали номерът ще мине, но когато крайно убедителното "Хайде де, давай без" удари на камък, колегата ще се принуди да отиде да закупи ценните латексови артикули. Безопасността на първо място!

"Споко бе, няма да свърша по теб!"

Дами, в мига, в който се захванете с орална дейност, от шията ви нагоре започва да кръжи една мисловна червена точка, досущ като по холивудските екшъни, с която дебне облагодетелстваният снайперист. Въпрос на време е да ви уцели и бъдете сигурни, че ще бъде нарочно! Изключение прави попадането на генетичен материал в очите. Това наистина е неволно, освен ако не ощастливявате някой садист. Нормалният мъж едва ли иска да го гледате с ядосан и ужасяващо кървясал поглед.

"Еее-ййй толкова е голям!"

Кое е онова нещо от човешкото тяло, което е с доста вариращ размер? Сигурно ще кажете, че е зеницата и ще помислите, че опитвам да ви пробутам подвеждащ въпрос, но ще сгрешите. Многократно увеличава и смалява размера си мъжкият пенис в зависимост от това дали жената разказва за сношенията си с бившото или с настоящото гадже. След раздялата, доскорошната вечно еректиралата анаконда, чието пълно кръвоснабдяване е водело до световъртеж на притежателя, набързо се превръща в мек, но къс смок.

"Ще те скъсам!"

Голям залък не хапвай, голяма дума не казвай и недей са прай на велик е*ач, че накрая да не се окаже, че обещанията за разтърсващ и незабравим секс ще са олицетворени в празни погледи към тавана и гледане на филми в последствие.

"За пръв път ми се случва!"

Засечка не е имал само онзи, който никога не е правил секс. Срамно е самолетът да не успее да излети, но пък никой не е застрахован. Спираш, почиваш си, отиваш да се нахъсаш в банята, но свършваш работа, защото който се издъни на сефтето, не получава шанс за реванш.

"С толкова съм бил/а!"

Тук почти никога не може да бъде чута акуратна истина. Мъжете си завишават бройката двойно, жените я намаляват двойно. И това е така, защото ние броим за секс дори ръчната обработка от съученичката ни в 9 клас, а жените твърдо отказват да броят секса с мъже, с които не им е харесало и които не са се представили на желаното ниво.

"Никога не съм го правила преди!"

Е, разбира се, това й е за пръв път. Не става ясно дали го казва, за да зарадва партньора си, че е пионер в областта, или за да изглежда по-неопетнена, но едно е сигурно - ако я бива, гаранция го е правила и преди.

"Боли ме главата!"

Не знам дали някой наистина още се връзва на подобно изказване, но то реално има две значения:
- Сгафил си и няма да получиш нищо.
- Днес се мандръсах с любовника и не ми се прави повече секс.