Дни преди Коледа актьорът Маколи Кълкин пусна свое продължение на култовия филм от 90-те „Сам вкъщи”.

35-годишният актьор засне уебсериал, в който неговият герой Кевин Макалистър е пораснал и се сблъсква с трудностите в живота.

Филмите "Сам вкъщи" (1990) и "Сам вкъщи 2" (1992) направиха Маколи звезда едва на 10 години. Той стана най-търсеното и обичано дете-актьор. Славата и парите обаче не му понесоха и предизвикаха раздори в семейството му.

Преди няколко години снимки, на който той изглежда като пияница и наркоман, шокираха феновете му, припомня "24 часа".

Сега Маколи се опитва да си върне позабравената слава с пародиен минисериал, озаглавен “DRYVRS” (съкратено от "Шофьори"). В първия епизод става ясно, че това е порасналият Кевин Макалистър, който прилича на закоравял рокаджия – с дълга коса и лакирани нокти. Телефонът му звъни с мелодията от филмите, а на непознат, когото предлага да закара, се оплаква от травмиращото преживяване преди 25 години.

"Представи си, че е ши.аната Коледа и цялото ти семейство отива на ваканция. Но оставят 8-годишния си син сам-самичък цяла седмица. Защитавах дома си от двама психопати-взломаджии. Бях просто дете", разказва "Кевин" на непознатия.

И споделя, че още има кошмари с двамата чичковци, които заплашвали, че ще го изкормят.

Изведнъж непознат напада колата и иска да я открадне. По изключително фантасмагоричен начин Кевин успява да се справи с натрапника, който е заловен и овързан с коледни лампички.

Кевин го заплашва, че ще го изтезава нечовешки, показвайки в какъв психопат го е превърнало травмиращото преживяване от детството.