Tолкова е хубаво, когато нещата просто се случват по-лесно. Чувството да намериш изключително просто решение на проблем, който досега си смятала за неразрешим, е невероятно. На някои хора просто им хрумват гениални идеи. Няма нищо лошо да почерпим вдъхновение от тях, нали?
Продължаваме с нашата серия от хитринки!
 
1. Някои пликове на вафли, солети и т.н. се отварят изключително трудно. Решението е просто - вземете две монети и ги разтъркайте една в друга.

 
2. Със следващия трик, който ще ви предложим, ще можете да почистете всички повърхности, които досега са ви са се стрували невъзможни и недостижими. Трябва да сложите накрайника четка на дрелката.

 
3. Ако искате да си стоплите пица в микровълновата, сложете и една чаша с вода, за да запазите по този начин хрупкавата коричка.

 
4. За ваше удобство, можете да превърнете облегалките на дивана си в удобна масичка, на която да слагате храна, напитки. Вижте сами как да стане това!

 
5. Имате много ключове? Откриването на правилния е истинско предизвикателство, нали. Точно затова взимайте лаковете за нокти и боядисвайте ключовете!

 
6. Пастата за зъби се оказва полезна не само в осигуряването на блестяща усмивка, но и помага в почистването на фаровете на колата ви.

 
7. Почистете шишето от стар лосион за тяло и използвайте самата бутилка за калъф за телефона, а капачката като ключодържател.

 
8. Кутиите от аудио касетите могат да си намерят едно доста модерно приложение - поставка за телефона ви.

 
9. Много е досадно, когато търсите зарядното на телефона, което се е омотало във всички всевъзможни кабели. Нашият скромен съвет е да използвате руло от тоалетна хартия, за да приберете кабелите. Това определено ще направи нещата ви много по-подредени.

 
10. Капаците за съдовете си може да подредите, като използвате стойки за вестници.