05 март 2015, Интер експо център, София

Тъмна зала, без определени места и силна музика. Представи си нов тип конференция. Готов ли си да чуеш кои са маркетинг тенденциите през 2015? Готов ли си да участваш активно в събитието?

Ради от marketing360.bg ще ни въведе в света на маркетинга за 5 часа в четвъртък (05 март 2015) в зала Витоша на Inter Expo Center, когато заедно се събират маркетинг експерти, рекламни специалисти, творчески директори и медии, за да проверят кои са маркетинг тенденциите в Европа през 2015 и колко от тях ще се прилагат в България.

Ще следваме ли Европа или ще ѝ се противопоставим? Можем ли да разчитаме на типично източноевропейски комуникационни решения? Коя ще е определящата медия за маркетинга през 2015? Програматик, видео или емоционалната реклама ли ще бъде топ тренд?

Ивайло Нецов от Fox International Channels,
Радослав Благоев от Blagoev Agency
Роб Уебстър от Crimtan London

Йорданка Данова от Cereal Partners Bulgaria, Nestle
Николай Ванчев, Creative Director, Publicis Sofia 

заедно с посетителите на конференцията ще дадат отговор на тези въпроси.

BTL агенцията Alternative се грижат за нестандартното изживяване, а Николай Ванчев от Publicis София ще ни покаже креативни техники за нови маркетинг решения по време на Конференцията Маркетинг тенденции 2015: Европа срещу ЦИЕ.

За допълнителното Ви удоволствие ще помогнат и вкусните солени и шоколадови изненади, които организаторите са ви приготвили.

Вземете своя билет от тук - http://sabitie.bg/event/550/.