Рейчъл Холис е майка на три дечица, която живее в Лос Анджелис. Миналата седмица тя пусна своя снимка в интернет, чрез която иска да сподели с майките по целия свят, че те самите трябва да се гордеят с телата си.

“Имам стрии и белези от ражданията си, но нося бански” – гласеше статусът на Холи във Фейсбук. “Имам коремче, което е увиснало, от износването на три огромни бебчета и не ме е срам да нося бански. Пъпът ми е увиснал (нещо, което преди не смятах, че е възможно!!) и нося бикини. Нося бански, защото се гордея с тялото си и с всеки белег по него”.

Статусът на Рейчъл, която поддържа и свой блог, бе придружен от нейна снимка, от семейна ваканция в Канкун. Смелата жена е майка на три дечица, съответно на 8, 6 и 2 годинки. “Белезите само доказват, че съм била благословена да родя децата си, а увисналото ми коремче показва колко труд съм положила, за да сваля излишните килограми. Нося бански, защото за мен има значение мнението само на един мъж, който знае през какво съм преминала, за да изглеждам по този начин. Същият този мъж казва, че никога не е виждал по-секси жена от мен. За мен това не са белези, скъпи дами, а медали, които сте си спечелили заслужено. Показвайте телата си и се гордейте с тях!”

Само за часове снимката на Рейчъл става изключително популярна в световните социални мрежи. Само във Фейсбук тя е събрала над 450 хиляди лайка, 150 хиляди коментара и 60, 000 шервания.

Майчинството е истинска благословия, която изисква множество жертви, но в края на краищата то е най-големият подарък, който една жена може да получи. Затова, мили дами, гордейте се със себе си, гордейте се с телата си и не забравяйте, че за едно детенце, е от изключителна важност неговата мама да излъчва спокойствие, самочувствие и любов.