Филмовият мюзикъл "Вдън горите" (Into The Woods) е последният мащабен проект на Disney. А главната роля е поверена на очарователната ни любимка Мерил Стрийп.

Eкранизацията е вдъхновена от едноименния мюзикъл на Стивън Сондхайм по приказките "Пепеляшка", "Червената шапчица", "Рапунцел", "Джак и бобеното зърно" и др. Режисьор на лентата ще бъде Роб Маршал.

Освен неостаряващата Мерил Стрийп, която ще бъде злата вещица, участие ще вземат още Джеймс Кордън и Емили Блънт, съответно в ролите на пекаря и жена му, станали жертва на магията на злата вещица.

Джони Деп пък ще е Големият лош вълк, докато Крис Пайн и Ана Кендрик - ще са принцът и Пепеляшка. Мащеха на Пепеляшка ще е друга позната актриса от мюзикъла "Mamma Mia!" - Кристин Барански. В ролите на Джак и майка му ще видим 14-годишният Даниел Хътълстоун ("Клетниците") и Трейси Улман. Красивата дългокоса Рапунцел ще изиграе Макензи Моузи ("Дързост и красота"), а нейният принц - Били Магнусен ("Докато свят светува").

Докато очаквате с нетърпение, в което сме сигурни, премиерната дата, ви представяме трейлъра към лентата. Ще бъде нещо вълнуващо!