„Само защото си се провалила веднъж, не означава, че ще се проваляш във всичко. Продължавай да опитваш, дръж се, и винаги, винаги, винаги вярвай в себе си, защото ако ти не вярваш, тогава кой, миличка? Затова дръж главата си изправена, вдигни брадичката и най- важното, продължавай да се усмихваш, защото животът е нещо красиво и има толкова много причини да се усмихваш.”
 
"Ние всички трябва да започнем да живеем преди да станем твърде стари. Страхът е глупав. Също и съжаленията."
 
"Истината е, че никога не съм заблуждавала някого. Оставих хората сами да се заблуждават. Те не се интересуваха да открият коя съм и каква съм. Вместо това си създаваха свой образ за мен. Не бих спорила с тях. Очевидно обичаха някой, който аз не бях."
 
"Умното момиче целува, но не обича, слуша, но не вярва и си тръгва, преди да си тръгнат от нея!"
 
"Жените, които се стремят да бъдат равни с мъжете, нямат достатъчно амбиция."
 
„Ние всички трябва да започнем да живеем преди да станем твърде стари. Страхът е глупав. Също и съжаленията.”
 
"Никога не съм била в холивудска битка или вражда. Имам най-прекрасната памет що се отнася до забравянето на неща."
 
„Живея за да постигна успех, не за да удовлетворя теб или някой друг.”
 
„Приятелството е най- доброто нещо, което съществува в света. Приятелите винаги ще са там за теб. Не се тревожи за фалшивите. Тревожи се за хората, които винаги са пазили гърбът ти и никога не са се отнасяли лошо с теб. Винаги помни, че това са истинските ти приятели. Никога не ги приемай за даденост, защото един ден ще изгубиш истински приятел заради действията си. Когато видиш добър приятел дръж се за него.”
 
"Мъжете изпитват истинско уважение към всичко, което е скучно."
 
"На всички малки момичета трябва да се казва, че са красиви, дори и да не са!"
 
"Често съм стояла мълчаливо на някое парти, слушайки с часове, как моите филмови идоли се превръщаха в празни и малки хора."
 
“Животът е такъв, какъвто го направиш. Независимо от всичко, понякога ще бъркаш, това е универсална истина. Но хубавото е, че ти решаваш как ще сбъркаш. Само защото си се провалила веднъж, не означава, че ще се проваляш във всичко. Продължавай да опитваш, дръж се, и винаги, винаги, винаги вярвай в себе си, защото ако ти не вярваш, тогава кой би? Затова дръж главата си изправена, вдигни брадичката и най- важното, продължавай да се усмихваш, защото животът е нещо красиво и има толкова много причини да се усмихваш.”
 
„Аз съм добра, но не съм ангел. Прегрешавам, но не съм дявол. Аз съм просто малко момиче, в големия свят, опитващо се да намери някой, когото да обича.”
 
"Всеки е звезда и заслужава правото да блести."
 
„Мъжете, които мислят, че миналите любовни истории на жената, правят по-малка любовта й към тях, обикновено са глупави и слаби. Една жена може да даде нова любов на всеки мъж, който обича. При условие, че не са твърде много.”
 
"Да си мечтаеш да бъдеш актриса е по-вълнуващо от това да си."
 
"Сексът е част от природата… А аз живея в хармония с нея!"
 
„Несъвършенството е красота, лудоста е гениалност и е по- добре да бъдеш абсолютно нелеп, отколкото абсолютно скучен.”
 
"Аз съм провал като жена. Мъжете очакват наистина много от мен, заради образа на секс-символ, който са си изградили за мен - и който аз сама съм изградила за себе си. Очакват да чуят камбанен звън, но анатомията ми е като на всяка друга жена."