Овен

При вас, Овни, в ежедневен план нещата ще се случват с лекота и като чели от само себе си през последния месец от годината. Не е изключено да решите да теглите или погасявате кредит или някой да инвестира във вас. При всички случаи чуждите финанси, ще играят голяма роля за вас през периода.

След средата на декември ще се впуснете в Коледни покупки и срещи с роднини и приятели. При всички случаи ще се насладите на празниците и на приятната компания на близките до вас хора.

Телец

При вас, Телци, в началото на месец декември са възможни проблеми и недоразумения на работното място. При всички случаи ще имате усещането, че полагате повече усилия от обикновено. Важно е обаче да запомните, че с правилна нагласа и добро отношение към другите бихте могли да успявате да овладявате положението.

В любовта и в развлеченията ще имате късмет през втората половина на месеца. Много вероятно е около празниците да започнете връзка или да развиете вече съществуваща.

В семействата ви се очаква да имате колебания и емоции, най-вече покрай по-възрастни роднини.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате раздвижване в личния живот през месеца. В любовен план е много вероятно някоя страстно започнала връзка да завърши със сериозен ангажимент.

В работата ви не е изключено да положите големи усилия, за привършване на важни за вас проекти преди края на годината. Ще сте организирани и мотивирани и заобикалящите ви хора ще го оценяват.

Добре е да внимавате със средствата ви за предвижване: коли, автобуси, колела и със средствата ви за комуникация: телефони, лаптопи или факсове през месеца.

Рак  

В последния месец от годината вие, Раци, може да решите да пътувате или да разширите мирогледа си чрез попиване на нова информация или общуване с нови и нестандартни хора.

В семействата ви, около празниците, не е изключено да изникне някакво напрежение, което е важно да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате стари неща.

Възможни са също така известни финансови колебания в стечение на месеца и е много вероятно това да ви тормози, поради което може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

Лъв

Ако сте родени под този знак, не е изключено да спечелите повече пари през месеца. Много вероятно е да ви се отдадат подходящи възможности за бизнес и инвестиции, както и за издигане на работното място.

В личен план не е изключено да сте изключително чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви накриво от най-близките, най-вече от партньора. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате нужда да се доказвате и да демонстрирате талантите си. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си и ако се постараете да изпълните задълженията си, като намерите общ език с партньора и се изясните, няма да останете разочаровани.

Дева

За вас, Деви, месецът е идеален за кроене на планове и стратегии. Ще влагате голямо количество от енергията си, за да гоните мечтите си. Много вероятно е да успеете да завършите стари проекти и занимания и да започнете нови дейности.

След средата на месеца ще се отдадете на семействата и домовете си. По всяка вероятност ще прекарате празниците в домашна атмосфера, обградени с най-близките ви хора.

Везни

Вие, Везни, не е изключено да се скарате с някой приятел или да имате изясняване на отношенията с човек от близкото ви обкръжение през месеца. При всички случаи ще сте доста ангажирани и активни. Много вероятно е да предприемете множество кратки пътувания или да ви се наложи активно да общувате с другите в работата и ежедневието си.

След средата на месеца ще подхождате много по-конкурентноспособно от обикновено. Ще сте борбени и настъпателни, но същевременно ще успявате да запазвате добрия тон и да си защитавате гледната точка максимално щадящо другия. Ще си изтървавате нервите само в краен случай и само ако някой ви настъпи.

Много вероятно е да изкарате празниците в движение, без да се спирате много-много на едно място.

Скорпион

Вие, Скорпиони, ще сте много авантюристични и любопитни през декември. Ще общувате активно с другите и ще търсите ползите от това общуване.

Не са изключени известни финансови колебания и голяма част от вниманието ви ще се върти около печеленето и харченето на пари. Не е изключено ако ваш приятел изпадне в нужда да му помогнете и да го подкрепите.

Склонни ще сте към задкулисни договорки и действия зад кадър, за да постигнете своето.

Стрелец

Вие, Стрелци, през последния месец от годината ще сте ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото. Много вероятно е да успеете да изпъкнете и да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите.

В кариерата ще сте изключително успешни и ще имате възможност да се изскачите по професионалната стълбица и да бъдете забелязани от висшестоящи.

Много вероятно е около празниците да започнете нови приятелства, които в последствие може да прераснат в нещо повече.

Козирог

При вас, Козирози, не са изключени меланхолични състояния през декември. Ще сте склонни да си правите равносметка на изминалата година. При всички случаи ще имате желание да се отделяте от обществото и да си правите неща в усамотение.

В кариерата ще успявате да преодолявате пречките със знания и умения и успешно ще прескачате препятствия. Най-голям успех ще имат тези от вас, които са в козметичния бранш, в сферата на изкуствата, консултациите и услугите.

Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите кредит или да работите с чужди ресурси през периода.

Водолей

Вие, Водолеи, ще сте изключително активни в обществен план през месеца. Възможно е да участвате в социални каузи или друг вид организации. Ще се борите за общото благо и добруване.

Някои от вас ще предприемат пътувания в чужбина или в страната и ще са доста авантюристични.

Не е изключено връзката ви да страда от постоянните ви ангажименти и да имате търкания с партньора. Поради тази причина ви се препоръчва да си оставите време и за него и да предприемате общи занимания, особено по време на празниците.

Риби

При вас, Риби, развитието на кариерата ви ще се случва по план през месеца. Ще сте доста ангажирани и ще имате много задачи, но ще ги отмятате много успешно. Ще имате късмет с професионалните партньорства и с подписването на договори.

В семействата ви ще цари хармония и дори и да възникват конфликти, бързо ще отминават.

Партньорството ви ще търпи развитие и е много вероятно да предприемете интересни съвместни занимания с най-близкия ви човек.