Бритни Спиърс остави замислени за пореден път папараците, певицата стана незабележима с тъмните коси и безвкусните комбинации.

Бритни Спиърс можеше да се облече и по-добре, коментират светските хроникьори. Певицата направи поредния моден гаф, който не остана незабелязан от папараците. Последно я видяхме с деколте до пъпа на Оскарите, но пък с рокля до земята. Ето че новоизлюпената брюнетка бе изловена от модната полиция на Лос Анджелис в доста странен вид. Проблемът на Бритни се оказа не само комбинацията от дрешки, но и прическата, и липсата на грим. 31-годишната звезда изглежда много по-различно от образа, който свикнахме да виждаме покрай "X Factor".

Бритни лъсна със старомоден розов потник с якичка, сини дънки и ботуши. Косата й изглежда занемарена и мазна. Въпреки това, холивудската майка не изглежда да се притеснява от външния си вид и крачи смело пред обективите на папараците. Наистина не изглежда толкова бляскаво, както на червения килим. Роклята й с пайети на Оскарите се хареса на модните критици, въпреки неподходящото деколте. Певицата също така показа новата си прическа, след като премина в отбора на  брюнетките.  

Спорно е да се каже как изглежда по-добре - като блондинка или като брюнетка. На Оскарите шоколадовите коси много й отиваха, но пък бяха подредени стилно. Небрежната прическа на Бритни сякаш не е толкова впечатляваща, коментираха от "Дейли мейл".