От край време възрастните дами започнаха да показват класа, разхождайки се не само с марковите си обувки, но и с по-млади от тях гаджета. Дали обаче всяка жена би била горда да бъде съпруга на осем годишно дете и каква е причината за сватбата, ще разберете, прочитайки нашата статия. 
 

 
„Направих го заради починалия си дядо“ – споделя малкият Сален Масилеля, който сключва брак на шест годишна възраст, уповавайки се на послание, което е получил от отвъдното. 
Сален живее в южноафриканския град Тшване от раждането си, дали горещото слънце кара мъжкия пол да съзрее преждевременно, няма как да разберем, но със сигурност виждаме снимките от сватбата, където нито младоженеца в своя очарователен сив костюм, нито булката в прелестната си бяла рокля, изглеждат развълнувани.
 
„Дядо ми се свърза с мен чрез снимка на майка ми, която държах. Той никога не е имал сватба и ме помоли да се оженя. Избрах Хелън, защото я обичам“ – обяснява малкият. 
 
Съпругата му обаче е много по-категорична: „В това, което сме направили, няма нищо лошо. Това сме ние. Това е нашата култура. Когато предците заръчат нещо, то става закон за нас. Не мисля, че хората биха разбрали.“ – казва тя, която вече има пет деца и съпруг.