Момче от Враца предложи брак на приятелката си по време на абитуриентски бал, разказа БТВ.

Младежът на име Николай сподели, че е взел решението спонтанно, два-три часа преди бала, а единственият човек, който не е бил наясно какво ще се случи, е приятелката му. Всички други са очаквали изненадата и са гледали за сигнал от него, за да му дадат пръстена, разказа класният ръководител г-жа Цветкова. Така пред стотици погледи на абитуриенти от три училища младият мъж поиска ръката на своята половинка.

„Изпитах нещо неописуемо, цялата изтръпнах”, сподели Елеонора, която е била наистина изненадана, защото вече годеникът й е много притеснителен и не е очаквал подобно нещо от него пред такава огромна публика.

Елеонора е по-голяма от него, студентка втори курс, учи за медицинска сестра. С Николай се познават от две години покрай сестра му, с която са добри приятелки.

Двамата все още не са определили датата са сватбата, защото се готвят за друго радостно събитие - появата на детето им, което се очаква да се появи на бял свят през ноември. Дотогава предстоят ремонти, а междувременно Ели обещава да подкрепя Николай във всичко и си пожелава детето да расте здраво и щастливо и да се обичат.