Жените, които се радват на добър сексуален живот, са по-пробивни в работата, по-спокойни с децата, по-грижовни към родителите и по-благосклонни към колегите си. Научи тайните на полово доволните жени и се прехвърли в техния отбор.

 

Тя иска повече

Въпреки че задоволените жени правят секс по няколко пъти в седмицата, а не по няколко пъти през деня, всяка втора от тях все още е "жадна" за секс. Жените имат по-широко определение за секс. Една жена може да се чувства по-секси като цяло, когато се радва на повече оргазми в леглото.

Тя знае, че е гореща

Доволните в сексуално отношение жени не страдат от ниско самочувствие. В четири от пет случаи техните партньори ги намират за секси. За да се чувства така една жена, другарчето й никога не бива да си позволява да коментира дупето, гърдите и някои деликатни органи на другите жени пред нея. В противен случай тя няма да е спокойна, когато се съблича пред него, а ще си мисли колко е дебела, грозна или пълна с целулит.

Тя знае какво иска

Задоволените жени знаят какво искат и от кого. Тя е открита, но разчита и на невербалните сигнали. Споделянето на сексуалната интимност чрез секс разговори е нейният начин да получава това, което иска. Ако мъжът до нея не се сети, тя с готовност ще му покаже какво да направи.

Удоволствието е крачка пред оргазма

Звучи налудничаво, но е истина! Оргазмът не е от съществено значение, ако тя харесва секса като цяло. Може да получи много повече удоволствие и без да стигне до кулминацията. Бонус: Колкото повече се съсредоточаваш върху оргазма, толкова повече се отдалечаваш от целта. Не забравяй, че най-големият сексуален стимулант е мозъкът.  

Тя не се интересува от размера

Клишето е вярно! Само 7% от дамите казват, че размерът има решаващо значение за тяхното удоволствие. Останалите 93% не се интересуват от сантиметрите. Сексуалната химия и страстта са много по-важни от размера на пениса.

И не забравяйте, че апетитът идва с яденето!