Животът на г-н Юан се променя завинаги, когато намира изоставено бебе с цепнатина на устната. Вместо да го предаде на властите и да продължи напред, той поема отговорността за съдбата на това дете.

Екипът на Dama.bg ще ви запознае с един герой от Китай, който заслужава бурните ни аплодисменти за постъпката си. Г-н Юан намира изоставено дете с вродена лицева аномалия - цепнатина на устната и небцето. Детето е изоставено от родителите си заради лицевото си обезобразяване и оставено на произвола на съдбата.

Въпреки бурната съпротива от страна на семейството си, г-н Юан е твърдо решен да задържи детето и да промени живота му и прави точно това. Той се грижи за Лулу и по-късно се свързва с международна благотворителна организация за деца, която лекува детски усмивки и променя завинаги живота им.

Operation Smile е нещо повече от благотворителност, повече от една неправителствена организация. Точно благодарение на екипа от медицински професионалисти с грижовни сърца, Лулу получава шанс за нормален живот. Организацията осигурява безопасна и ефективна реконструктивна хирургия за децата с вродени лицеви мело формации като “заешка устна”.

Вижте историята на Лулу от Китай и геройството на благодетеля му.