Всяко момиче има спомен или снимка от своето детство с красивата блондинка до себе си, висока не повече от педя. Дълги крака, блестяща усмивка, копринено мека коса – Барби, разбира се! Шокирани, ще ви съобщим, че не само нежния пол има подобни снимки и те определено не са част от детството на младежа, когото ще ви представим. По-добре седнете!



Станли Колорите е на 41 години и с усмивка съобщава „Аз съм пристрастен към Барби".
За милионерът господин Колорите нищо друго няма значение и никой не би повлиял на щастието му, щом държи в ръката си световноизвестната кукла Барби. Къщата на Станли е в Хъдсън, Флорида, където се намира и колекцията му от кукли, чийто брой днес е около 3000.
Доста кукли, а? Колорите е най-големият колекционер на Барби в света, опонирайки си с момичета на осем години. 

 
Той използва своите кукли, а и не само, за украса на апартамента си. Освен 3000 кукли, различаващи се помежду си по цвят и дължина на косата, цвят на кожата и очите и други дребни детайли, които Станли не би могъл да пренебрегне, богатият колекционер притежава също и аксесоарите на красивата играчка – обувки и дрехи – поли, сукмани, елечета, чорапогащници. Можем да сме сигурни, че любимката му е икона в модата. В Апартамента на господин Колорите също се намира къщата на Барби, която включва хол, кухня и други стаи. 

 
Станли Колорите споделя, че купува първата си кукла през 1997г. и тя му действа като наркотик. Днес харчи 30 000 долара ежедневно за да увеличи своята колекция. Детска прищявка или колекционерско хоби, ще оставим вие да прецените.