За една дама ходенето на токчета не винаги е лесно, а танците на високи обувки са си цяло изкуство. Но трима господа приемат насериозно това изкуство и го превръщат в своя професия и абсолютна сензация в социалните мрежи.

Във видеото на танцуващите мъже ще забележите много повече грация, отколкото в която и да е девойка от дискотеките. Освен обувките на господата, движенията им също са доста женствени и фини. Главният виновник за танците на токчета е Янис Маршал, който е хореограф, танцaор и инструктор по нестандартни танци.

Той дори е създал своя школа по танци на високи токчета, където обучава стотици дами, но и господа на изкуството си. Янис е само на 24 г., но вече добива световна слава чрез социалните мрежи.Това не е първото видео на младежите, но е едно от най-популярните.

Клипът представлява репетиция преди финалното представяне на момчетата в „Великобритания търси талант”. Видеото е гледано близо 6 милиона пъти за по-малко от 10 дни. Това, което правят тези господа, наистина е нестандартно и доста провокативно.

Вижте и вие разтърсващото изпълнение:

Виж още:
▶ Българин взриви публиката в "Америка търси талант"(Видео)
▶ Жени се опитват да пеят, докато получават оргазъм (ВИДЕО)