Тези секси момчета знаят как да разпалят страстите не само на екрана, но и извън него. Неслучайно по петите им тичат стотици влюбени фенки, но за наше съжаление, много от тези красавци вече са отдали сърцата си. И все пак, това не ни пречи да им се порадваме... макар и само на екрана или в тази класация на Dama.bg с актьорите, за които всички мечтаем понякога.

Патрик Демпси
Всички познаваме американския актьор, режисьор и автомобилен състезател от сериала „Анатомията на Грей”, където в ролята на неврохирург Дерек Шепърд плени милиони сърца. Състезателната му кариера пък го прави още по-интересен за нас и и с основание можем да наречем мистър Демпси "магнит за жени".
Вълната от чар, която ни залива от екрана всеки път, щом се появи той, го класира на 13 място сред най-желаните мъже на планетата. Колкото и да ни се иска обаче, не можем да включим Патрик в никоя класация за най-желани ергени. Актьорът има щастлив брак и три деца, които му помагат да се чувства балансиран и завършен, както самият той казва. 


 
Брад Пит
Класа, стил, вечност. Точното описание за Уилям Брадли Пит. Не знаем как този човек е накарал времето да спре за него, но резултатите са налице. Можете ли да повярвате, че е достигнал 50 години? Или странният случай на Бенджамин Бътън се реализира наистина в живота му ;)
Американският актьор и продуцент прекарва училищните си години в Спрингфийлд, където се радва на спокойно и безгрижно детство. И на филми, много филми! Брад бил завладян до толкова от киното, че винаги когато успявал да намери свободно време, го използвал, за да гледа някой филм. Може би именно щастливото му детство го вдъхновява да помага на половинката си Анджелина Джоли в хуманитарната й мисия и заедно да отгеждат шестте си деца. 


 
Райън Гослинг
Канадецът, който разтопи женските сърца с ролята си в романтична история „Тетрадката”, успя да ни плени още от пръв поглед. Той е едва на 32 години, но нито това, нито липсата на актьорско образование му попречиха да стане любимец на зрители и критика и да получи номинации както за Оскар, така и за Златен глобус. 
Райън Гослинг показа секси тяло в романтичната комедия "Оглупели от любов" - ако не сте гледали този филм, то веднага поправете тази грешка. В реалния живот на ласките на Райън се радва актрисата Ева Мендес, с която се запознаха на снимачната площадка. И макар днес Райън Гослинг да е една от големите надежди на Холивуд, в миналото джаз-китаристът си е бил бурен младеж с проблеми в училище.
 

 
Иън Сомърхолдър
С този пронизващ син поглед американският модел, актьор и продуцент понякога ни кара наистина да повярваме на ролята му на опасен вампир от сериала „Дневниците на вампира”?
Магнетичния му поглед и чаровната усмивка омагьосаха женската част от аудиторията с лекота. Може би точно те му помогнаха да спечели сърцето и на колежката си от екрана, българката Нина Добрев, с която до скоро имаха връзка.
 


 
Джейсън Стейтъм
Този секси англичанин е известен най-вече с ролите си на лошо момче... които го карат да изглежда още по-секси. Звездата на "Транспортър" изпълнява сам повечето от каскадите в филмите си като най-любими са му бой, опасно шофиране и плуване. Джейсън овладява изкуството на уличния театър и се занимава със спорт още от малък. 
Страхотната му фигура, съчетана с мъжествено излъчване често го нареждат в класациите на най-желаните мъже в света. Не трябва да пропускаме обаче факта, че Стейтъм има сериозна връзка с един от най-известните супермодели Роузи Хънтингтън Уайтли.


 
Мат Деймън
Един от най-чаровните актьори в Холивуд се изявява още като сценарист и продуцент. Любопитен факт от ранните години на Мат Деймън е, че той е приет в Харвард, но не завършва образованието си там, заради многото си ангажименти като актьор. Синеокият красавец е щастливо женен, а тази есен очакваме най-новата лента с негово участие - The Monuments Men. Разказ за Втората световна война с участието на Джордж Клуни, Бил Мъри, Кейт Бланшет и забележете!!! - Захари Бахаров :)


 
Чанинг Тейтъм
34-годишният красавец започва кариерата си като модел и едва ли някога е сънувал какви успехи ще постигне в Холивуд. С неподправен чар, разтапяща външност и още по-разтапящи танцувални умения Чанинг си спечели място в сърцата на милиони момичета по цял свят. Неслучайно през 2012 г. бе избран за най-сексапилния мъж на планетата. 
Изплакнахме очи по него, гледайки "В ритъма на танца", „Треньорът Картър”, "Тя е пич", "С дъх на канела"... Славата му на абсолютен секс символ обаче се затвърди след ролята му в "Професия стриптийзьор". А сега се готви и втора част на лентата...


 
А вие, дами, съгласни ли сте с нашата листа на желаните актьори? Ако случайно сме изпуснали вашия любимец, напомнете ни за него с коментар под статията!
За още интересна, забавна и полезна за вас информация, следете Dama.bg тук или на страницата ни във фейсбук.