Кои са по-добри мъжете или жените? Открай време виждаме подобни въпроси и съревнования в социалните мрежи, в списанията и дори по телевизията. Те ни връщат в детските години, когато спорихме с противоположния пол, дразнехме се и ни беше весело.

Разбира се, една дама може да постигне всичко, което и е необходимо, да се чувства добре сама, но трябва да признаем, че понякога липсата на мъжко присъствие се усеща. Няма значение каква роля има мъжът в живота на една дама, важното е да я изиграе по най-добрия начин.

Сега ще разделим мъжете, които биха могли да участват в живота на жената и ще ги представим в най-добрата им светлина. Ще обърнем внимание на техните положителни качества, които зареждат с позитивизъм и носят щастие. Ето, от такива мъже светът наистина има нужда!

Естествено, първият мъж в живота на едно момиче, е нейният баща. Той е любящ, закрилящ, образец за това, какъв трябва да бъде нейният избраник по-нататък. Бащата заема най-важната роля в развитието на една млада дама, тъй като той и дава ценни съвети, подкрепя я, винаги е готов да я приюти под крилото си, ако съдбата й изиграе лоша шега.



Другото момче, което безспорно отдава и получава любовта на една дама е нейният брат. Независимо дали е по-малък, или по-голям, той защитава сестра си от нейните обожатели и приятели. Ревнува, обича безрезервно, има нужда да почувства нейното внимание и грижи, защото той винаги ще бъде нейното братче.



Въпреки че сме на мнение, че подобно приятелство не съществува, ще отделим време и за най-добрия приятел на едно момиче. По принцип трудно се задържат приятелски отношение между момиче и момче, защото рано или късно, единият започва да изпитва чувства към другия. Все пак, докато те са скрити, няма закон, който да забранява да споделяте, излизате, пеете, танцувате и да правите всякакви щуротии с вашия най-близък приятел – момче. Често момичетата се изненадват от факта, че едно момче е доста по-верен приятел от едно момиче, може би защото при него няма неща като лицемерие, завист и клюкарстване. Всичко е въпрос на избор, сходни интереси и разбирателство и нищо не ви пречи да опитате...



Преминаваме към един от най-важните мъже, който оказва голямо влияние върху живота на една дама – първата й любов. Това е момчето или вече мъжът, с който чувстват пеперуди в стомаха за първи път, заради който се разтреперваш само щом го видиш или чуеш. Има различни случаи – несподелена любов, тайна, платонична, най-хубавата, от които, разбира се, е споделената... Няма съмнение, че сме чували за случаи, в които двама влюбени се разделят заради обстоятелства, но след години съдбата отново ги среща. Романтика, красота, синхрон или просто любов, а ако е и първата, значи сте голяма късметлийка.



Стигнахме до последния мъж или поне този, след който би трябвало да няма други – съпругът на една жена. В днешно време, повечето хора сякаш се стреснаха и не прибягват до женитба, а само до съвместно съжителство. Тези, обаче, които все още се осмеляват да направят тази крачка в живота си, са големи късметлии. Хубаво е, когато срещнеш точния човек, този, който иска да е с теб въпреки всичките ти недостатъци, този, който е готов да понася капризите ти и този, който ти отдава безрезервно любовта си. Независимо дали го намираш рано или на по-къснен етап от живота си, ако го откриеш, това означава, че си достигнала връхната точна и си намерила щастието, другото сърце, което ще бие заедно с твоето.



Упс... май ще добавим и още един мъж, за по-палавите немирни дами. Да, сигурно се досетихте, че говорим за любовника. Сладко и забранено... По-смелите дами или просто тези, които се чувстват отегчени посягат и към този плод. Някои казват „да” на тази постъпка, други са твърдо против. В днешно време голяма част от хората изневеряват. Често си задаваме въпроса защо го правят и отговорът е – защото нещо им липсва. Тогава ние питаме – защо сте с човек, който не ви дава всичко, от което имате нужда? Е, вие за или против любовникът сте и какво е той за вас – кратка и бурна авантюра или обект, който краде чувствата ви, желаейки ги само за себе си?