Мъжът Близнаци обожава комуникацията, затова може да поддържате интереса му с много съобщения и разговори. Това може да ви помогне да разберете къде е бил, когато от време на време мистериозно изчезва. Близнаците, също като Рибите обичат да се изплъзват, но обикновено няма за какво да се притеснявате. Той просто е навън и създава нови приятелства.

Много е вероятно мъжът Близнаци да знае добре няколко езика и да ги говори отлично. Той е образован, деликатен чаровен бъбривко. Най-вероятно това ви е накарало да го забележите. Той е сладкодумен и именно разговорите с вас биха го впечатлили.

Мъжът Близнаци е обграден от приятелки и доста често приятелствата му с жени прерастват в споделена, а понякога и в несподелена любов. Доста често той продължава да поддържа връзка с бившите си приятелки, които му остават дружки за цял живот.

Близнаците са „двама”, така че имайте предвид, че този мъж обича да има по 2 неща в живота си – 2 коли, 2 телефона и пр. За съжаление, това може да са и 2 жени - Близнаците обичат разнообразието. Все пак, ако си станете достатъчно близки и можете да говорите за всичко, възможно е той да остане верен. Когато комуникацията не върви обаче, той започва да се оглежда за нещо ново, с което да възстанови интелектуалния и емоционалния му комфорт.

В леглото Близнаците прилагат въображение, креативни и безгрижни са. Преживяването с мъж Близнаци може да е страстна афера в началото, след което нещата да се поохладят и отношенията да се превърнат във виждане веднъж седмично по приятелски. Това зависи много от взаимодействието ви един с друг. С малко късмет, възможно е да изградите силно приятелство за цял живот с този мъж.