Ставали сме свидетели на какви ли не оригинални предложения за брак - под вода, във въздуха, дори с организиран уличен флашмоб. Но това, което ще прочетете след малко, е планирано в продължение на цяла една година.

Историята започва, когато Джийм Смит се решава да направи най-важната стъпка в живота си - да предложи брак на приятелката си Дженифър. И тъй като знаел, че тя обожава изненадите, той решил да поиска ръката й именно чрез нетрадиционен начин. Така решил да й предлага всеки ден, в продължение на една година, без тя да подозира, с помощта на различни бележки, които записвал на видео. За да протече всичко по план, Смит дори ангажирал цялото й семейство, което да му помогне в организацията.

Финалното предложение дошло на Плая Линда Бийч Резорт, Аруба, където двамата влюбени били на почивка. На клипа се вижда как братята и семейството й успяват да привлекат вниманието на бъдещата г-жа Смит, като я заведат до плажа, където й дават да изгледа цялото видео, в което ръката й е поискана цели 365 пъти. А какво се случва след това, вижте сега: