Мъжът Лъв обича да има красива жена до себе си, която да потвърждава вярването му, че той е подарък от Бог за жените. Мъжът Лъв ще обсипе любимата си със скъпи луксозни подаръци.

Въпреки, че любовните му подвизи могат да го накарат да кривне от правия път(при някои Лъвове), стабилният му характер го кара да продължи да обича постоянния си партньор. Той много се гордее с дамата до себе си и се хвали с нея при удобен случай.Дори и ако вашия мъж Лъв е от кротките, той е способен да създава драма.

Привързан и мил, Лъвът обича да има красив дом, в който да се забавлявате и където да прави големи партита, на които обожава да е домакин. Понякога е екстравагантен, обича да се грижи за външния си вид и държи дамата му да изглежда добре,. Маркови дрехи? Няма проблем, този мъж най-вероятно ще ви е конкуренция по пазаруване в мола. Косата или „гривата на Лъва” е друга мания на този мъж.

В леглото, може би няма да има от какво да се оплачете, защото той е страстен и игрив – точно като голяма котка. Накарайте го да мърка като галите егото му, така той ще се превърне в гальовно коте.